#PLEASE #WRITE #MORE #HASHTAGS #YOU #HAVE #TOO #FEW

Seriöst, folk som lägger upp riktiga riktiga SKITBILDER på Instagram med tusen jävla hashtags, jag säger bara en sak: #INSTAWHORES

Det här är något som stört mig sååååå enormt. Jag förstår ingenting.
Bild på ett tågsäte, sedan: #jag #åker #tåg #till #en #kompis #uttråkad #on #the #train #followme #on #my #way #to #a #friend #bored #sitting #here (talar av egna erfarenheter och folk jag följer)

SLUTA GENAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vad tror ni egentligen? Det roligaste är ju ändå att det från början är hashtags på svenska, som sedan följs av engelska. Varför då undrar jag, för att locka en internationell publik eller?! Alltså jag svär att inte ens någon i Sverige vill glo på era jävla skitbilder, så varför ens bemöda er att skriva engelska sådana. Hahaha.

DET ÄR KLART NI INSTANTLY KOMMER FÅ FOLLOWERS NÄR NI LÄGGER UPP BILDER PÅ SJASKIGA TÅGSÄTEN OCH SOLNEDGÅNGAR SOM ÄR SÅ BRUSIGA, SUDDIGA OCH SKITFULA (TILL OCH MED JAG TAR BÄTTRE BILDER - OCH DÅ FÖRSÖKER JAG INTE ENS) OCH SKRIVA HUNDRAMILJONER HASHTAGS DÄREFTER.

Och sedan, när man inte tror att det kan bli värre, men åjo...... då följs det hela av hashtaggarna #picoftheday #ihonesia #iphonetastic #instagood och allt vad de heter. NEJ. For the love of god, hur kan man tycka att sina menlösa, ointressanta, värdelösa tråkbilder av detta slag är fantastiska och värda att betrakta!?! Det går inte att förstå hur någon kan tycka att mitt exempel här ovan är ett exempel på en BRA bild.

Det hade varit en annan sak om bilderna de la ut var av OERHÖRT HÖG kaliber. Möjligtvis då, och ENDAST då, hade det varit rättfärdigat att masstagga som en sinnessjuk. Men inte ens det är dem.

På riktigt. Man undrar ju? Känns som att man är med i ett avsnitt av dolda kameran och undrar var kameran är gömd någonstans, men det finns ingen. Man tror att det är ett skämt, att dessa människor skämtar. Men det gör dem inte. Och just då, för en kort sekund, tappar jag hoppet om hela mänskligheten.

det blir del 1 i min upprördhet, har massor att återkomma med, tro mig.

en lång jävla post

Morsning korsning! Jag är såååå trött. Men jag har en massa att skriva, tror jag!

Hur har er helg varit? Har den varit bra? Det hoppas jag. Min har innehållt väldigt lite sömn, men desto fler skratt. Så det blir väl på plusskalan ändå. Har festat och krogat mig lite. Fredag var vi hos Fredrik, det var astrevligt. Och lördagen hos Bjoern. ba trevligt assååå. Det tackar vi för!

Idag har jag käkat pizza och promenerat en hel del. Hamnade framför en K-special dokumentär om en holländsk filmare som hette Pim de la Parra. Sjukt jävla inspirerande och häftig snubbe, den tycker jag ni ska se!! Och holländska, man ba vilket språk. Lät som en mix av tyska och danska, skitfult med andra ord hahaha.
Har också dansat runt i mitt rum, som den jävla chef jag av naturen är.
Läste på koreografen Travis Wall's Twitter. (SHIT VAD JAG ÄLSKAR TWITTER NUMERA, SO FUNNY THINGS ON THERE) följ mig, jag heter Shitstainbarbie där också och uppdaterar väldigt självutlämnande kring min ändtarmsöppning. Jaja, Travis Wall i alla fall. På hans korta presentation stod det "I'm a Visual Musician! Shaping Sound 24/7!". Tyckte det lät bra. Visual musician, shaping sound. Mmmmmmmh! Måste gå någon danskurs när de drar igång här. Det vore skitkul och bra för mig.

Har så mycket att säga, alldeles för mycket. Har inget att säga alls. Vad av det ska jag säga? Kan inte sortera bland mina tankar och funderingar, vilket ni antagligen märker hahaha. Hakar ofta upp mig, går på villovägar i min egen hjärnbög.

Något komiskt med min syrra: hon jobbar som städare, men om hennes arbetsgivare någonsin skulle se hur hennes eget rum ser ut skulle hon få sparken direkt. Jag skojar inte ens, det är värre än mitt till och med. Hahaha.

Idag kom jag även på namnet på min framtida självbiografi, om jag någonsin skriver en = "Hermafroditen som aldrig kunde läsa ut en bok". 

två pics på det...... 

jag igår.


+ jag idag. Stoppade min bandeu BH på huvudet. Tyckte det vart snyggt! Finns så mycket man kan göra med ett plagg, återanvända i olika konstellationer på fiffiga vis. Gillar att knyta plagg, använda dem på andra kroppsdelar än de från början var till för, och använda dem bakochfram t.ex. Så får man plötsligt ett helt nytt plagg, voila! awesome


Sigh no more.

Love it will not betray you, dismay or enslave you
It will set you free
be more like the man you were made to be

Nu ska jag ut på sup! Supargirl-mode ooooon. boom!

 

m-ILL-ie

Onsdagen, såhär har den sett ut i korthet: hängt på arbetsförmedlingen, shoppat kläder åt syrran som födelsedagspresent ifrån mig, köpte två par örhängen (som var asfula när jag testade dem hemma), hyst agg emot Bikbok och deras efterblivna provhytts-"skynken" som är delade i två och lämnar glipor så folk kan se in, promenerat, lyssnat på Alex och Sigges podcast <3 "Ninni" = lol. Kollat på "So You Think You Can Dance" och dreglat över Cyrus Spencer, åååååååh. The typical Millie: bli infatuated with alla i hela världen. Och alla koreografer som är med, jag liksom upphör att finnas till. All denna vackerhet i världen gör mig sinnessvag. Bästa vädret idag med.
 
Den fetaste jävla låten jag hört på ett tag, videon blev en Youtubesensation med fem miljoner visningar på bara en vecka. Hajpen är fullständig, jävligt ILL. Den här killen kan spit some rhymes. Så kaxigt, just the way I like it.
Yahhhh.

"You want Romeo, you're not worthy
You're cock-thirsty
You're nasty and you probably got herpes
Sometimes the secret to find is to stop searching
Try a new formlua, cause you're last one's not working"

Våra komprimerade liv.

Det är så många sociala medier att uppdatera sig med nu för tiden att bloggen blir lidande. Inte för att bloggen direkt är ett socialt medium, eller är den!? Det går ju att interagera i alla fall, i kommentarsfält och hålla diskussioner där. Fan, utan bloggosfären hade jag inte varit den jag idag är, det är något jag funderat på mycket. Har bloggvärlden att tacka för en hel del. Till exempel mitt genus- och feministiska intresse. Vem i hela helvete hade trott att jag en dag skulle vara feminist. Livet är en konstant evolution av jaget. Plötsligt står man på en helt annan plats än man någonsin förväntat sig. Det väl något av det fina och intressanta med livet också, it's twists and turns.

Har skaffat mig Twitter, sen äre ju fejs och Instagram som ska uppdateras/kollas för jämnan också. Det tråkiga är ju att man inte vill skriva samma sak på alla plattformer, känns så tråkigt. Men det blir lätt så, beroende på hur mycket tid man har på nacken. Allt ska komprimeras så himla dant. Man ska microblogga och slänga upp en instagrambild för att visa hur ens liv ser ut.

Men ni vet ju att jag älskar det skrivna ordet. Jag älskar att skriva blogg och att skriva i allmänhet, men drabbas också av att jag känner att det tar för mycket tid och jag orkar inte. Då känner jag att i mitt användande av vissa sociala medier blir andra lidande.

Allt går väldigt fort på internet, och det kan bitvis vara svårt att hänga med i svängarna.

Jag kan inte beskriva mitt liv med 140 tecken, och en enda bild kan inte heller visa hur det ser ut.
Jag tror att jag fokar på lite olika saker beroende på medier. Men i bloggen är jag mer ärlig än någonstans.
Här behöver jag inte komprimera mig till ett par ord eller en bild.
Här får hela jag utrymme, både det positiva och det negativa, och det är nog det jag försöker säga.

Ibland känner jag för att skriva om saker jag gör, dokumentera vardagen. Och ibland känner jag för att skriva hur jag MÅR, om mina åsikter. Är så ambivalent angående vad jag vill skriva här egentligen. Egentligen vill jag ju skriva ALLT. Plus är att jag har skrivhäften hemma som jag också skriver i. Det blir då mycket att beskriva, skriva, osv haha. Det är kanske pga det som jag inte alltid orkar numera... ja, det ger väl lite ljus på saker och ting. Har frågat mig själv varför, varför jag inte orkar skriva här så ofta längre.

Nu har jag uppdaterat överallt förutom här att jag haft det najs i helgen osvvvvvv. Kentspelningen var najs, enligt mitt tycke. Kanske för att jag inte har mer erfarenhet i ryggen av deras konserter - publiktrycket måhända var lamt men å andra sidan så var jag glad bara för att jag fick höra deeeeeeeeeem. japp. Men det är ju så, ju mer erfarenhet man har av något desto lättare är det att urskilja det man verkligen tycker är BRA och bilda en åsikt kring saker. Ungefär: Hur kan man veta att svärdfisk är ens favoriträtt om man aldrig har smakat marulk!?

Uh, är ni trötta på mig nu?! Skaaaaa sluta skriva.

Eder, Shitstain Barbie.

The bitch is back.

Och på mycket bättre humör! woho
Dock huvudvärk och trötthet till tusen. Min vardagliga klagan, gotta love that.
Kände mig skitrolig på twitter: #NameYourVaginaAfterAMovie - Snabba Cash.

Idag har jag och systeri varit barnvakt åt vår brorson Jack en liten stund. Åååh vår honey booboo child, hahaha.
Ungeeeeeeeeee<3 Det finaste som finns är ett barns skratt och leende. Det är så himla..  ÄKTA. Finns inget mer äkta. Pure.

_Hahaha. dog av garv åt lillknasen.


ÅH IMORGON ÄRE KENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3 SAMT ATT SYRRAN FYLLER 20 ÅR, WIHOOO! 

SÅ. ÄR GLAD NU. SOM JAG BORDE VA. TACK O HEJ.

Shit piss cunt fuck.

Jag är inte på bra humör. Jag är sur, arg, trött, irriterad och bara rejält FUBAR. Orkar inte riktigt mitt beteende just nu, och kan inte förklara det heller. Är så sjukt otrevlig och jag vet inte varför. 

Damp. Sen gick det nån jävla dokumentär om nåt fetto istället för SYTYCD, man ba... don't test my patience.
Det började visst tio istället, så strax ska jag glo.

fuck off, världen. Fuck off, jag.

Jag är livrädd för att leva och jag är dödsrädd för att dö.

Solig dag. Jag tror att mina skor går att liknas vid min själ, alltid trasiga. Köper nya par hela tiden. Tänk om man kunde köpa sig en ny själ istället. Hahaha. Min själ är liksom de skor jag köper gjorda av ett väldigt ohållbart material, och går lätt sönder hahaha. Jag och mina liknelser.. borde lägga ner det där.

Helt ok dag asså, men någonting fattas inuti. Alltid detta något, som gör mig disträ. Som sätter stopp för skratt och leenden. Jag vet inte om det kanske bara är för att jag är mensig!?!?!?! *SÖKER FÖRKLARING*

Lyssnar på Kent, på fredag smäller det i Sundbyholm. Ska bli så skönt, en avlösning, utlösning, tror jag. Hoppas vädret blir fint, men det tror jag knappast. Sågrom 08 när jag hatade Kent, kallade dem för emo osv. Tråkigt att man ska behöva hata saker och ting, att hata och irritera sig på tar bara energi. Som citatet "I don't hate you, I nothing you". Bättre att vara likgiltig, om det gäller töntiga saker åtminstone, som ett speciellt band, filmserier. Alla har vi olika smak and haters gonna hate. Det har blivit en fluga att hata. Jag är mer för kärlek och acceptans av olikheter, det är ju det som i grund och botten berikar oss, trots att jag tycker det är hiskeligt kul att irritera mig på ibland. *Dubbelmoralens ansikte*

annat:
Ett jättevackert citat som jag verkligen fastnade för i Shantaram: "Trots hans många skämt och trots att han hade så nära till skratt var påsarna under ögonen alltid svullna av en reservoar av tårar som aldrig hade utgjutits."
Såååå hiiiiiiimla vaaackert.

Dessa jävulska citattider, säger jag bara. Quotes över hela FB, instagram, internet öht. Är inte det helt sjukt!?
Och allt har typ Bob Marley sagt också, hahaha. Eller rapparen Drake. Mästare på att leverera sanningar eller!? Alltså det börjar bli för mycket, alla delar som tokar. Och jag tvivlar på att citaten har sagts av dessa människor. Sätt valfria ord som ska vara djupa och säg att Bob Marley sagt dem, typ. Samtidigt, de här emotionella bilderna  om ditten och datten, bild med text.

På tal om citat. Ett annat citat jag såg på ansiktsboken, som jag uppriktigt ÄLSKADE, lyder såhär: "I own nothing in this world. Just what is in my heart, my action and speak." Någon som känner till the origins!?!?
Gud vad det där är sant, så förbannat sant.

Just nu är jag så trött så jag inte ens orkar duscha fastän jag luktar anusballe.

Eskilstuna kan också vara fint ibland. Hejdo.tråkigt inlägg, läs inte det då.

Ibland undrar jag verkligen vad som är felet på mig. Går runt och är ledsen och bitter men sen slår det över och jag är plötsligt gladast i världen och fullständigt harmonisk. Är lika oberäknelig som det svenska sommarvädret.
I helgen har jag varit tröttast i världen, och ganska nere i avgrunden. Hahaha. Orkade inte ens bre ett knäckebröd eller skala ett ägg för att jag tyckte det tog för mycket energi. Orkeslösheten i egen hög person. Kände att jag "kom tillbaka" efter min promenad tidigare idag. Minns inte riktigt vad jag ville skriva här. Så jag lämnar väl det där. Byeee. Gud vilket tråkigt inlägg, glöm att ni läst det.

Här är en annan redigering på en bild jag postade förut. I think it's coooool!

lite bra musik till det: MayDay – Technology

WRATH

Jag sitter här och försöker underkuva den totala vreden jag känner just nu, att mina många långa texter är försvunna och aldrig kan återfås. Talar om utkasten som blogg.se inte kunnat återställa sedan de gjorde om på denna fittsidan. Åh, vad arg jag är. Jag är ledsen, på riktigt. Och jag som skulle skriva ett sånt glatt inlägg tappade lusten. Jag hade fler utkast än jag hade publicerade inlägg för fan......... ÅH NACKSKOTT PÅ DETTA ONE DOES SIMPLY NOT FUCK WITH MY TEXTS. They are my children. RFUOWSNTFOATJNAOW. UFOMAMMAHORAJÄVLAKUKSUGARLEFFE. Att svära lättar på trycket.. 

Vad gör jag nu? flera år i textform är borta.. jag vet inte. jag vill bara gråta. kan inte vara glad. visst har jag skrivhäften hemma som jag frekvänt använder mig av men jag hade också skrivit mycket här.
skrivit massor om genus, massa dikter och massa annan skit. åh. gud.

DRA ÅT HELVETE

Jenna Marbles, you're my girl crush!


Det är så sant, det hon säger. Jenna Marbles är en av alla mina girl crushes. Lesbihonest (hahaha), tjejer är mycket roligare att kolla på än killar. Japp.

Life of Millie.

Börjar få mersmak för detta med bilder och en liten medföljande text, tror jag. Det känns dynamiskt åtminstone. Kompletterande. Dokumenterar livet. Problemet är bara att jag har så mycket att säga om ALLT och inget. Jag tror min hjärna tar igen för att ingen riktigt orkat lyssna på mig genom årens gång.


Drack smultronsodan som bubblar så härligt i munnen och gluttade på allsången med pappa. Åh, Loreen. Rösten med stort R. Måste se Norlie & KKV i augusti ocksåååå. Tänk att jag har haft så tråkigt att jag tittat på Allsång på Skansen, händer inte ofta. Har tråkigt nu med = bloggar så jag har lite roligare.


Norpade åt mig syrrans tröja och kände mig väldigt "tribes woman"-aktig. Jag tar jämt hennes kläder, och hon irriterar sig på det. Orkar aldrig köpa egna, för det är så tråkigt. Besides, det finns viktigare saker att spendera pengar på, som knark och horor.


KÖPTE EN KORSORDTIDNING, som jag sa. Nybörjarkryss, loliz. Sedan två böcker jag läser. Velat läsa Åsa Linderborgs pappabiografi länge, sedan vi skrev nationella provet i gymnasiet i.. Svenska B!? Fastnade för texten där då vi fick läsa ett utdrag. Dras ofta till historier om trasiga hemförhållanden, kan väl relatera. Det är sån fruktansvärd tabu och det är skönt att veta att man nånstans ändå inte är ensam, trots att det känns så. Hyschhysch osv. Jag har de två senaste åren tror jag, börjat inse viktiga saker för min egen utveckling. Att ta tag i det svåra är key, annars står det bara och samlar damm. Sakta men säkert känner jag att jag kommer dit. Även om det fortfarande är riktigt svårt.
Språk och kön är en av mina gamla kurslittböcker. Väldigt intressant om hur vi genom våra talhandlingar befäster och skapar föreställningar om världen och i detta fallet - kön. Om hur viktiga orden är. Det har jag lärt mig och försöker agera utifrån. Väg era ord som guld på tungtippen, för de är värdefulla.
 
Kort inblick i mitt liv, visst vare roligt!? Såklart! PUSS!

summer's (d)raining away

Grått trist och regnigt. Ska man summera vädret den här sommarn har det inte varit på topp, vart gömmer sig solen!? Får roa mig med bokläsandet istället. Och så ska jag köpa en korsordstidning, för det är ju så roligt. Tycker om antikrundan, korsord, och att läsa böcker.  Hur gammal är jag egentligen, kan man undra. Old hag. Är dock assämst på korsord, ska öva upp det! Minns när man i mellanstadiet satt med Lyckoslanten, löste kors och tyckte det var roligaste grejen. Hade nästan glömt!

Digital diarrhea.

Vill ju lägga upp bilder här men min mobil är så jävulskt störd och jobbig. Den här datorn är över huvud taget väldigt störd. Får lätt tuppjuck och beter mig som en vansinnig. Har hundra ord i huvudet som jag skulle kunna skriva här, men jag orkar inte skriva något så ostrukturerat. Mitt huvud är alltid så ostrukturerat, och därför skriver jag på samma sätt. Anyways, kan bjuda på några bilder från den senaste veckan.. Har överlag haft det soft och varit gladlynt.

True Blood avsnittet idag var GALET, btw. Är spänd på nästa, för man fick se en preview. Alltså jag trodde aaaaldrig att det skulle arta sig såhär, fan vad bra den här säsongen är. Och Russell Edgington, vilken Voldemort type of guy. Hate his guts.

Okej, bilder var det!


Sagan om Matildas återkomst (hade kunnat bli en film, ellerhur!?).


Fikusar som är förlorade till sina smartphones.. dagens ungdom va.


En av alla dessa sköna promenader jag brukar ta.


Syskonhäng med tre av mina bröder, och brorsonen Jack. De skönaste alive.


Förra veckan var jag bostavligt talat MÅNGALEN. Eftersom att det har varit supermåne-tider, och jag tycker att det är extremt vackert. Mina mobilbilder gör inte månen på något sätt rättvisa, men denna var i alla fall tagen ungefär tre på natten. Drömmen vore att uppleva det i ett annat land typ nåt sånt här: http://www.theatlantic.com/infocus/2012/05/supermoon-2012/100291/ breathtaking!


Jakob kom och hälsade på här en stund i fredags, och jag drog många asbra puns men han kallade min humor för "pappahumor"?! Man ba VA! skandal. Treevligt återseende icke desto mindre!


Happy hippie-ish.


Me and Bjoooern @ krogen i lördags. Kul utekväll.


Mitt nya fina halsband. Materialism<3. (nej) Bilden känns väldigt "modebloggig".


Och slutligen jag och LillÖRicane i Rotan i lördags. Matilda har de minsta öronen ever, så jag tyckte namnet passade utmärkt. Dem öronen har många fanz, vet ni.

Enough said. Fridens liljor vare med er! (gud vad jag tycker att det uttrycket låter vackert!)


Walker Eskilstuna Ranger

är man konstig för att man helst vill gå, promenera, själv med musik i öronen istället för att gå med någon, och prata med hen!? behöver min dagliga promenera-till-musik-dos som inte innefattar andra människor. Tycker att det är trevligt att gå och prata med någon, men helst går jag själv. Går jag någonstans med någon kan en del av mig önska att personen ifråga inte skulle vara där. om jag går med någon kan jag längta tills jag blir själv, hahaha. Det kan växa en gnagande irritation på den personen, trots att jag inte alls är irriterad på personen ifråga, bara för att jag vill vara ensam.
Jag är helt enkelt inte mig själv utan min dagliga promenationsdos, har jag kommit på. När jag tänker på det är det lite som Sigge Eklund och hans badberoende han berättat om på podcasten. Han måste ta ett bad varje dag i en timme, trots att det finns annat som är "viktigare". Och jag är lite likadan när det kommer till mitt eget gående, haha. En dag utan denna rutin känns inte som en riktig dag, den fattas mig liksom. Jag vet att jag kommer vara en betydligt sämre människa om jag inte får ta den. Leva mig in i musiken, och röra på mina små ben.

Låter det sinnessjukt eller rimligt!?

Notera att om jag redan har fått min dos så har jag inget problem alls med att promenera med andra, då gåre bra.
Det är väldigt trevligt med gåsällskap ibland. Ni får ju inte tänka att om jag någonsin promenerar med just er, så längtar jag i hemlighet tills jag är själv. Det låter ju bara hemskt, hahaha. eller.

Min hobby.

Jag har ett nöje, lite av en hobby. Min hobby: to look at things. De flesta kanske vet att jag älskar att titta på vackra himlar vid det här laget, är sucker för spektakulära vyer etc. Men jag tycker också om att titta på andra saker, som att titta på folks, mina vänners ögon. Och då pratar jag inte om deras brunögon här. Utan jag tycker om att studera ögon, det är en njutningsfull syssla. Nu när Kim Jong-Il är död och hans "Kim Jong-Il looking at things" behöver en uppföljare kanske jag ska anta tronen!? Gillar ju att titta på saker i allmänhet. Saker behöver min seal of approval. 

Mhmmmhmhmh. Ska sätta mig i köket, äta något litet och läsa bok. Har lånat Jonathan Franzen's "Frihet". Såg honom intervjuas på Skavlan förut och intresserade mig för honom och hans skriveri. Så det ska bli kul!

godnatt. ville bara säga, skriva, det. <3

med all respekt till den käre ledaren
RIP

"looking at keyboard"
 

A LOT OF THINGS ON MY BRAINFAG

mycket på hjärnbögen ikväll skriver lite hullerombuller. det behöver bara komma ut. min hjärna är bajsnödig och jag måste skita ur mig allt detta.

Kvinnor ska ha kurvor-saken. En kvinna utan kurvor är som byxor utan några fickor, man vet inte var man ska stoppa händerna!? alla bilder som florerar på internetz. Alla personliga preferenser. Kan vi inte bara glömma det, jag är så oerhört trött på människor som säger hur tjejer ska se ut. Som har ett universellt svar på den frågan. Det gör mig förbannad något så jävulskt. Alla tycker olika, och det finns vackra människor av alla färger och former. DET tycker jag.
Jag har varit singel i två år (GRATTIS TILL MIG) oftast brukar man väl säga grattis till att folk har hållit ihop så länge, men jag är tvärtom glad att jag har hållit ihop i mitt förhållande med mig själv i två år. Något som i början inte var självklart eller lätt, men jag har mognat. Idag skulle jag aldrig bli ihop med någon, sjukt som det kan låta.
Jag vill kunna dansa balett, för det är något av det vackraste jag vet.
Hur musik kan vara så fruktansvärt beroendeframkallande. Det är intressant hur man kan bli så beroende av en låt att den är allt man vill höra, femtioelva gånger om. Och hur bra det känns när man får höra den! Lika beroendeframkallande som tjack. Musik är den bästa av droger.
Just nu är min knarklåt Coldplay & Rihanna - princess of china.

Spärra in mig och kasta bort nyckeln förresten, för jag är förlorad. Jag.. tycker att One Direction gör catchy musik. Hahaha.
Kommit underfund med en ny anledning till varför jag bloggar: ingen orkar lyssna på när jag babblar, allra minst syrran och pappan. Därför babblar jag i textformat istället. Ingen är någonsin intresserad av det jag har att säga, därför skriver jag ner det och den som VILL får läsa, ingen tvingas. hahaha.
det här är min domän thoooough! diktatorstyre med envägskommunikation är det enda rätta jehepppp
nej ni får gärna kommentera men jag vet att ni inte kommer göra det ändå så varför skriva det ;)

OH GOD DAMN JAG GLÖMDE VISST BORT ATT ETT NYTT TRUE BLOOD AVSNITT ÄR UTE!
How could I forget!?

Annars har jag haft en fin dag med vänner, vi välkomnade Matilda tillbaka hem till staden med mat på Bamboo City. Fiiint. Sen köpte jag ett par nya gympadojor på rean, och fikade lite. It's all good. PUSS.


SUCK MY LEFT MEATCURTAIN, FUCKER.

kille: tjaaaa
tjej: nämen tja. det var längesen!
kille: jaa, ellerhur. kan du suga min kuk!?

alltså. hahaha. så kan det i princip se ut. och låta. förstår ni det?! är det inte så makalöst förundransvärt!?
nej, jag vill inte suga din kuk. jag vill bita av den. och mata min krokodil mären.

Det där var ett hårddraget exempel ja, men det har hänt.
Det är så fruktansvärt irriterande, och är det inte helt knasigt?

antar att vissa killar bara don't beat around the bush utan är brutalt ärliga med vad de vill och är ute efter.
men ingen finess whatsoever, inte inbäddat i charm, personlighet och sånt som man kan vinna på.

Kan tjejer och killar vara vänner, den eviga frågan. Jag menar, det är väl klart att dem kan!?
Det kan beror på vilken miljö eller plattform man "möts" i/på.

Tyvärr är det som så att varje gång en person av hankön kontaktar en verkar det finnas ett motiv bakom det.
De vill ha något.
Jag känner killar som inte är så, också. Men det knepiga med att vilja lära känna någon när de direkt ser på en som ett objekt istället för en person. Jag ba orkar inte. Jag försöker se alla som människor, oavsett könstillhörighet. Ba, you're an awesome person, and I'm an awesome person, let's just be awesome together and that's that. Sen har vi dem som påstår sig vilja vara ens vänner men istället är sådär jobbigt jävla artiga och har ett överdrivet intresse för ens person. Speciellt när man avvisar och folk inte fattar hinten. Jag skulle själv aldrig i hela livet jaga efter någon som visar ett totalt ointresse tillbaka, fattar inte hur de som gör det tänker. Det är ju bara irriterande, och man frågar varför gillar du mig jag är ju en jävla bitch.
MEN Om jag verkligen gillar någon som inte visar samma typ av gillande tillbaka tänker jag alltid såhär: kan du inte se min awesomness, well sucks for you then!!!!!! dennes förlust.Och jag tappar intresset lätt för en sån person as well. då vare inte menat liksom. Och förresten så är det yttersta beviset på god smak hos en annan att den gillar ens personlighet. Då borde väl det jag nyss nämnde vara smickrande, och det kanske det är, till en viss punkt.

Jag tycker om människor, och är oftast trevlig. Jag är en vänlig person, så skulle jag vilja se mig själv, men det verkar väldigt ofta missuppfattas och därför har jag blivit mer fuck offfffff. sug min högra blygdläpp hejdå typ.

Vad fan tror människor, på rilli? jag häpnas! skrattar på mig

jaja, gotta go. so little time on earth, so many dicks to suck. I'm out!!!!!!!
Skit i och fånga dagen - fånga säden istället.

hahaha. puss<3

RSS 2.0