Somewhere only we know.

Tycker den här är så fin. Låten och videon gör mig varm i hjärtat av någon orsak.
Så magisk i sin litenhet. Även om det nästan är april och julen är förbi, haha.


låg energinivå.

Jag sitter i köket och intar kaffe. Har den seriöst mest lägsta energinivån någonsin idag. Allt är en ansträngning. Förstår inte varför, hahaha. Ställer mig helt paff till detta. Började med att jag gick en promenad och inte orkade någonting, hade inte ätit frukost heller men det gör jag typ aldrig så jag tänkte inte påre.
Sen ba svettningar och blodsockerfall. Gick hem och åt, blev mer trött och mådde illa. Hahaha. Ursäkta att jag skrattar men tycker allt e roligt idag. Måste få lite energi i mig för jag ska hänge mig åt lite obetalt hushållsarbete om en stund. SÅ. bisarrt sinnelag.

Btw asbra citat:

 

dark side.

Everybody's got a dark side
Do you love me?
Can you love mine?
Nobody's a picture perfect, but we're worth it
You know that we're worth it

Will you love me, even with my dark side?

 
  
 
 
bästa. helgen. ever.<3


måndaaawg.

Montag. Sitter och sippar på en kopp kaffe. Rätt tuff jobbdag, känner att jag börjar bli gråhårig i själen. Men en hel del skratt har delats. Dagens citat: "Nej, han hade mjölk i arslet." Garvar FORTFARANDE. Hysteriskt. Skratt e fan livets medicin. MJÖLK. I. ARSLET! 

Skrattar så mycket att fadern min blir provocerad. Han är antagligen bara missunnsam at the moment.
Det finns ingenting så bittert som att bli exkluderad när det kommer till skratt och skojigheter. Nån som håller med mig!? Om det händer mig blir jag ledsen, måste få va med och skratta!!!!!!!!!1

måste till affärn.helgen

I fredags rådde lite festligheter. Var ute och svängde runt, helt ok kväll. Varför är det så tråkigt att supa nowadays!? Ska sluta med det. Ska skaffa en ny hobby.

I lördags var en viktig dag, nämligen den internationella kvinnodagen. Jag och några kompisar var på ett evenemang som Etown Grrl Gang hade ordnat som uppmärksammade det. FEMINISTPEPP! Och det var hur bra som helst, dessvärre var jag inte där så himla länge. Kollade i alla fall på slagkraftig spoken word och en dansuppvisning, men missade den fantastiska bloggaren, transfemme-inisten och performance artisten Alexander Alvina Chamberland . Synd, synd, synd! (Läs hens blogg)


Vi har fått vår också,så jag har promenerat en del. Vilken befrielse i själen det här vädret är. Dör ju.
Kolla den coola effekten jag fick till av att ta en selfie vid mitt fönster. Min gardin som gjorde, hehe.
 

ska typ äta nåt, har ba ätit chips å godis idag. titta på något. möjligtvis atlantis!!!!!

GÄÄÄSP!

Gääsp. Har så ont i fötterna. Stod och väntade på den opålitliga busshoran som skulle ta mig hem från wörk idag. Om den kom, undrar ni då!? Nej, det gjorde den inte.
Snacka om att bli agiterad, då det var andra gången under loppet inom en månad som detta hände. Ringde länsTRAGIKEN förra gången och fick vänta jäättelänge på svar då hen jag talade med ringde upp bussbolaget. La på när jag väntat i luren länge nog. Ringde upp igen, och de sa att de kunde skicka en taxi men istället för att behöva vänta ännu längre på den så jag fick skjuts av min sniela arbetscompadre.
Idag ringde jag upp länstragiken å fick vänta, återigen, men sedan skickade de en taxi för min å en annans räkning. De måste ju göra så, ersätta bussen. Annars kan de åka på rejäla böter. AJA blev så grovt arg.
Tänkte ba att det här är som en beskrivning av mitt liv, väntan på en buss som aldrig kommer. Det känns inte så tryggt att inte veta om en kommer komma hem eller inte.

N'yways. Imorn äre freitag och jag är glad ändå.
Fridens liljor.

 

tråkinlägg

Heej folks! 
Idag har jag varit på Modigt Medarbetarskap, en kurs alla som arbetar inom Eskilstuna kommun får gå. Det pratades om vikten av mellanmänskliga möten, hur vi bemöter varandra osv. Förhoppningsvis sådde det ett frö och inspirerade en del. En heldag stillasittandes, det tog på krafterna haha. Är ju inte van, är uppe på fötterna för jämnan. Sen när en väl sätter sig ner segar en till as fuck. Fick lite sovmorgon också, ganska lycklig över det.

Gick hem från Parken Zoo (där kursen hölls), handlade med syrran, å har precis kollat lite på House Of Cards. Är på första säsongen, men är rätt hooked!? Frank Underwood, har lite blandade känslor när det kommer till honom. Vet inte om jag gillar honom eller ifall han är en hal ål. Förmodligen både och.

Måste duscha min smutsiga kroppshydda. Roligare än så blire inte. Ciaaao!

RSS 2.0