restankar.

Imorgon far vi.
Systra mi och jag, till London. kanske låter som en tjatmaja då jag upptagit flera inlägg med att nämna detta ( leker viktig och världsvan), men det är en stor händelse i livet. Det som är litet för någon, kan vara stort för någon annan. vissa är mer privilegierade, själv trodde jag aldrig att jag skulle få resa. resoskulden ska tas!
Känns bra att börja med en plats som inte är för långt bort, där det finns mycket som lockar, och en dör för brittiska dialekter. kommer bara gå runt och lyssna på när folk pratar, haha.

Måste erkänna att jag är nervös över att resa för första gången (allmänt nervöst/ångestlagd person) och så hände terrorattentaten i Bryssel, idag. Det är så oroligt i själva VÄRLDEN att det inte är konstigt att en är orolig i sitt eget sinne, det är en reflektion. Alla tankar till de berörda av hemskheterna, och alla de som lever under terror varje dag. Det är något vi aldrig kan föreställa oss.

Tillbaka till restankarna..
Känns inte optimalt att flyga nu, läskigt, men hoppas att allting går som det ska.
Jag har utforskat mindre än en procentdel av världen, en insignifikant pyttedel. undra om jag kommer få mersmak eller ej. spännande att se. det finns en hel värld där ute som väntar på mig, som jag har kvar att upptäcka.

När en tänker på det är ens egen värld så otroligt minimal, allt det en känner till. Vill en expandera sitt sinne tror jag att det är viktigt att uppleva att det finns andra platser än det som en kallar "sin värld". en vet så lite, om livet. Bara det en själv känner till. and its not enough.

Glad påsk, förresten, om ni firar det.

Vi hörs <3blah:ig

Befinner mig i ett mycket konstigt mående. är ingen glad millie gurl.
Känner inte igen mig själv helt, och har ingen aning om vad som har skett. Känner mig dålig, på allt
svårt att finna glädje i något, känns mest blahh!? kroppen beter sig konstigt oså.
många verkar glada över att våren är på väg men jag har blivit galet ljuskänslig och lider bara. solen brukade kunna ha en glädjande effekt på mig men inte nu. illamåendekänsla deluxe. Känns som något är "i vägen".
Sover mer än jag brukar men när jag vaknar är jag inte utvilad över huvud taget.
precis nu när jag behöver energi som mest
 
Får rycka upp mig. det är bara en övergång till något bra!?! säg ja.

Reser på onsdag, det känns så sjukt att jag inte ens begriper. Har aldrig haft möjligheten, men nu är den snart här. kommer vara som ett barn och glo storögt på allt i min väg. Blir säkerligen totalt uppslukad av alla intryck, hahaha. kommer bli bäst i alla fall.

hoppas ni har det gott, om nån fortfarande läser här haha.
 

kraftlös.

hej bloggen.
whats new?

Horjävlasnö
Fick ingen sömn inatt, tror jag
Låg vaken till halv 6, tog en insomningstablett och den funkade inte
mina ögonpåsar sträcker till ända till Kina och jag är helt borta
Orkar inte röra på mig
vill knappt visa mig utomhus för ser ärligt talar för jävlig ut

har en arbetsintervju på torsdag men tror knappast jag är i stånd till att sköta ett heltidsjobb. hahaha
Jag måste planera göromål inför londonresan, och jag som är sämst på allt vad planering heter, är överallt och ingenstans i hjärnan. vill ha koll på allt. eller så överlåter jag kollen åt min syrra, hum.

Haver ingen kraft. orkar inte vara såhär. blir deprimerad, och allt känns fucking förstört!!!!!!!!!

 

RSS 2.0