someday I might know my heart.

 
heppåer! läge för en uppdatering kanske!? VAD VILL NI VETA/LÄSA/HÖRA
jag har haft en himla fin helg. Sovit alldeles för lite, som vanligt, och grämer mig över det. Men sova kan en ju å andra sidan göra när en är död. Bra har jag haft det åtminstone.

Jag har varit på min brorsons 5-årskalas. Hängt med familj, varit med vänner. Slirat runt as fuck överallt.
Skrattat och haft vettiga diskussioner. Livet asså.

åh så mycket känslor har jag just nu ni anar ej
dör
imploderar

nåt: jag skulle vilja se en vacker soluppgång, saknar att glo på dessa!!!!!!!!! (har väl över 500 bilder på bara vackra soluppgångar på min mobil daterade 2012) är naturkåt

osammanhängande nu går jag och lägger mig

pusssssssss

HORA

JÄVLA HORDATOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
HORLIV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FITTTTTTTTTT ALLT

FÖRSÖKTE ATYT SKRIVA ETT JÄVLA BRA BLOGGINLÄGG MEN DET GÅR INTE ATT GÖRA NÅGOT MED DEN HÄR JÄVLA DATORN OCH MIN TILLVARO ÄR PATETISK
HATAR MITT LIV HATAR MIG SJÄLV HATAR ALLT

HEJDÅ

Will you still love me when I got nothing but my aching soul?


bild tagen alldeles nyss. nyduschad (för ovanlighetens skull) och korthårig hermafrodit.

Jag vill berätta att jag är så galet såld på Lana Del Rey. Nästan så en måste se The Great Gatsby pga att hon är med i soundtracket till filmen. De röstskills hon besitter är fantastiska. Har lyssnat på Lana Del Rey – Young And Beautiful ungefär en miljon gånger i rad. Kan inte sluta heller. Pompös och vacker låt JISADJIASHD!
 
Något jag är mindre såld på: det eviga kvinnohatet, hur Facebook är en del av det och blockerar länkar till sidor handlandes om feminism, klädföretaget American Apparel's sexism och förtappade kvinnosyn. Hur tokig jag blir av att gå igenom mitt facebookflöde, så mycket hat och missförstånd. Robin Thicke's ocensurerade musikvideo till låten "blurred lines" (kolla ej om du inte vill få hjärnblödning). Ehm. Jaha. Typ det, för tillfället.

Var är inte kvinnohatet synligt. Är folk blinda!? Analysen är så bristande att jag fan förlorar tankeförmågan.
om jag någonsin tyckt att min egen kapacitet till att analysera saker och stoppa in dem i ett sammanhang är dålig så bör jag tänka om. god dayum. Är det REA på analysförmåga någonstans!?! för jag tror många skulle behöva just en sån

För att avsluta med något positivt så är jag glad över alla de feminister som finns och vågar stå upp för våra lika värden. Tillsammans är vi starka! *klyschig*

~Adieu, mina medsystrar och bröder~

Mitt hjärta är en bomb.

Här sitter jag, en sliten millie gurl och musikar framför datoren. Sitter ALDRIG vid datorn, hjälp. Har glömt bort hur man gör typ eeeh. Lyssnar på glad musik. Med en känsla av att jag helt på egen hand skulle kunna move mountains.
Jag brister ut i sång. Ååååååh, musik. Vad vore jag utan musik! vad vore världen utan musik! vad vore livet utan musik! seriöst, brister ut i lyckospasmer. jag är en vandrande jävla popcornfabrik.

Hur är läget då. Med er, med mig!? Hinner inte uppdatera er så mycket om livets skeenden.
Jag är så trött, utmattad, urlakad, SLUT. Och jag har ett fittigt irriterande munsår som gör ooont, men annars mår jag. Gnällspik Inc.

Det knoppar nu, våren blommar ut. Som den hysterika jag av naturen är skriker jag högt när jag ser vackra vyer, fina träd och blommor etc. Jag har så mycket jag skulle kunna skriva, så mycket jag skulle kunna berätta. Mitt hjärta är en bomb, redo att explodera. Redo att brisera. För övrigt så tycker jag väldigt mycket om Looptroops nya platta som heter just "Mitt hjärta är en bomb". Tips! Så jävla vackert namn på plattan finner jag det.

Om du någonsin vill ha en idiot, lägg din hand i min.


RSS 2.0