it goes down before your eyes

1. amusement
2. gott
3. kaoz

Rippat från min fb orkarnte skriva en hel jävla post: 
Grattis Ulla Manns(hora?), till att ha skrivit den sämsta bok jag har läst på hela min 21-åriga lilla historia: "Upp systrar, väpnen er!" Jag vill bränna sönder boken, slita ut varenda sidjävel. Krossa. Jag finner inga ord. Fan vad upphetsande det måste vara att forska i rösträttshistoria, kan inte tänka ett jobb som gör en mer torr om vaginan.jag skrattar åt mig själv

Vrålade nyss detta högt och arg: MIMMI, SLUTA ÄTA UPP ALLA BINDOR!!!!!!!
srsly, I need a maxipad. Hahah, kom ihåg i typ åttan när jag såg nån amerikansk serie där de sa maxi pad och jag lärde mig vad binda hette på engelska. gick jämt runt och sa maxi pad. Jag kunde få såna där ryck, hörde ett ord och gick runt och sa det hela dagarna långa. Det får jag fortfarande.
Men hahaha så jävla fult egentligen! ??? och helt ologiskt. Det är ju logiskt att tampong heter "tampon" på engelska men maxi pad = binda? man ba whaaaat? you guys with me!? shit vad många utrops och frågetecken det blev härå.

Men, ser ni att jag aldrig kan hålla mig till ämnet. Samma problem har jag i skolarbeten också, vet inte vad som är viktigt och bör lyftas fram, kan sållas bort. SÅ OTROLIGT JOBBIGT. Tar tillslut med allt och det blir rörigt. Ska jag göra nåt efter eget huvud blir det bara rörigt. that's a fact.

Men tillbaka till varför jag skrek så... jag gjorde det en gång förut. Ni vet när man blir frustrerad och inte får fram orden plus att man är jävligt dålig på svenska, uppvuxen i invandrartätt område och kommer från en finsk familj. Ni vet då?! Ja, då är man inte särskilt bra på svenska över huvud taget. Har sagt jättefel grejer när jag var yngre, som jag lärt mig hur man säger av min pappa. Hahaha. Jag frågade honom om han visste vad ordet "dygd" betydde igår, och han trodde jag pratade om "tyg". Det var ganska kul ändå. Hatar ordet "dygd", glömmer jämt vad det betyder för jag verkar aldrig förstå det till helhet.

Ja, ibland händer det att man skriker saker som "sluta äta upp alla bindor" när man är trött, arg, dålig på svenska, vill ha en nattbinda för det är natt och börjar asgarva för att det lät cepigt.

jag ska tillbaka till tentaplugget nu! I'mma hang in there

kissies

just checking in to tell you I'm alive

Hej alla nattugglor!
Jag har tentapluggat som en särapa idag. Skall nu avnjuta cirka fyra timmars sömn, sedan åka till skolan och fixa en bok som jag inte har och behöver för att skriva klart.. haha. Sistaminuten-människan här som talar! Kaossssss. Huvudet är ett virrvarv av tankar om kvinnlig rösträtt, franska revolutionen and what not. Jag har den tungaste biten av tentan kvar också. Skit. Why do I always do this to myself!?
(Wo)man, this delkurs is a pain in the anuuuuz! Fan om det här går dåligt, då blir jag ledsen.
Ni kommer säkert få bevittna min sorg, vrede och grava depression utifall det händer.

Fråga. Ska man skämmas för att man är eller har varit fattig?

ooh

Efter en macka och lite choklad så mår jag bättre än tidigare.
Jag överreagerar alltid, det är stört.

Jag har inte riktigt känt mig som mig själv idag. Har känts som att varje ord jag yttrat har det inte varit jag som sagt, och så har jag kallsvettats. Obehagligt. Overklighetskänslor till max. Känner mig inte närvarande. Nästan så att man håller på att bli tokig på riktigt. Det har hänt förut, men det var ett tag sedan nu.
Och så fick jag en så kallad sömnparalys inatt, så jävla uhhhh.

Pallarnte. Borde verkligen besöka en doktor, för inget står ju rätt till.

Och min fitthäl fortsätter att knastra och äckla sig. HORJÄVLAKSLAKDKS.
Jag som vill träna.

heippa!

why bother.

Fick en rest på min tenta. Kan verkligen inte göra någonting i det här livet, bevisar det för mig själv gång på gång, om och om igen. Vet inte ens varför jag försöker längre. Jag borde aldrig göra något.
Fan vad jag suger, kan inte göra någonting rätt.

Ska man slå ned sig själv på grund av det? Ja.
Nu ska jag skriva min andra tenta och det där gör mig inte särskilt motiverad eftersom jag vet att jag kommer misslyckas med även den.
Jag får ingen vilja att ta revansch, jag vill endast vika mig ner.

Jag behöver hjälp för att klara av det andra klarar av utan vidare. Jag klarar inte av någonting.
Jag är dubbelt efter. Jag missuppfattar allt och jag är så jävla trög. Lönlöst.

Jag kan se framför mig hur de skrattar åt det jag har skrivit och påpekar hur blåst jag är.

I'm a big fat failure.

´
sunny day

Det är söndag. Brukar mestadels sitta inne och glo på tv på söndagar.
Men nu känns det som med tanke på det fina vädret att man inte har anledning att sitta inne och titta på tv längre, haha. Man kan åtminstone inte skylla på vädret för att man sitter inne. Vad ska jag nu skylla på?
Och det går bara askassa program på sommaren ändå. Det är junte sommar än, but it's spring.
Guu va seg jag är idag, trötttt. hatar söndagar. meningslösa.

låt oss installera oss högtidligt framför tv:n och slå på elvan för lite Big Brother!
YEAH

den tjugofjärde mars tvåtusentolvÅhdå! Har haft det trevlig sedan sist vi hördes, bloggen.
Igår vart det fest ändå och idag har jag varit på mina brorsbarn Tindra och Emils 7-års kalas.
Grattis på them!<3
Att komma från en familj där man knappt firar födelsedagar och ser dem som vilka dagar som helst gör att man tråkigt nog automatiskt inte lägger så mycket vikt vid när andra fyller år. Därmed kommer det inte naturligt för en att uppvakta andra, jag känner typ att jag gör mig till. Jag gör mig till när jag försöker uppvakta någon och förklara att de betyder mycket för mig. Hahah. Kanske låter dumt. Alltså, det blir ju att gå utanför sin bekvämlighetszon och gå emot allt man har lärt sig i sitt liv. Hur verkligheten faktiskt ser ut och hur ens egen verklighet ser ut kan ibland vara två skilda ting. Men nog är det nyttigt. Vad är jag egentligen för människa som går runt och tror att alla mår bra av att aldrig få höra ett gott ord sagt om sig själv. Jag kommer inte kunna ändra på mitt beteende ögonblickligen, men med tiden så. I'll get the hang of it. Man ska inte förvänta sig att allt kommer naturligt, man får jobba för det. För vad är egentligen naturligt.

Lite familjehäng vart det och chillaxande på balkongen, älskar min brors balkong, hahaha.
Magen min mådde dock sämre, plus att jag har ådragit mig någon konstig smärta över hälen. Ryser till när jag rör på foten, för det känns så äckligt. Det känns lite som att någon spelar dragspel med min hälsena när jag går. UÄK, rysligt underlig känsla. Kanske kan bero på att jag går mycket, eller min joggning?
Usch, det där är inte att leka med. Jag använder mina ben och fötter jämt och ständigt, skulle aldrig vilja att något hände som hämmade min rörlighet. Tanken gör mig smått livrädd.

På kvällen fikade jag med Sofia, Matilda och Aleeks. Vi har faktiskt bloggar allihopa, så coola är vi.
Asså värsta blogg-gänget! Mysigt hade åtminstone jag, ni är bra.

That's about it. Puss!

GOTTA GET DOWN ON FRIDAY

Jag tror jag har blivit kär. I solen. Den gör livet förbannat fint!
Fredag, finally! Seminariet vi hade idag var askalas. Det var nice.
DÄYUM!!!!!!!! Att uppnå ett högre vetande. hahaha. ahjdaip jag kan inte ahahajgja jag vet inte. jag har sovit dåligt. vill ni veta en hemlis? känns taskigt att säga. men en av kenzas bästisar går på min kurs, hihihi. pratade lite med henne idag också faktiskt. orkar itne skriva rätt gillar att skriva fel. nöär jag är trött bryr jag mig inte.
Jaja, jojo. Hörde rykten om fest.. men vet ni hur mycket man har börjat värdera sin sömn när man börjat studera? Pallar inte ens dricka en öl, för då förstörs hela kvaliteten av min sömn ordentligt. Och utan sömn fungerar inte jag som människa. Därför pallar jag aldrig dricka. Och nästa vecka är hemtentavecka! Samtidigt ahr jag inte haft kul på rätt länge???!
Brorsan ringde nyss och frågade om jag vill komma på middag ikväll. Hur mycket ska jag behöva äta egentligen? Får ju inte missa Big Brother heller.. svinet Sipan fick vad han förtjänade. BOOYAH. Hanna R och Marcel as well, vidrig mobbningstv. all these choices about what to do.

nu ska jag äta kyckling, potatis och sauuuuuuce som pappa gjort. BRABRABRA!
Feels like I've won the fucking lottery or something. 

your millie of tha dayyyyy, luggen levde sitt eget liv, därav handen, för att tygla håret.


UT OCH JOGGA

SKA UT OCH JOGGA. ÄR PÅ SPRÅNG!!!!!
kul och nödvändigt inlägg va?

Plain Jane


Plain Millie.

Jag har haft en mycket trevlig dag. Vädret, mmmmh värmen. Behagligheten!
Den får till och med mig att tappa i bitterhet vid tågproblem. Och ur den uppstår ett ölsug.

Och jag lär mig så mycket just nu, känner en enorm lycka över det.
Jag verkligen ÄLSKAR att lära mig. Baddar min inneboende kunskapstörst.
Att jag älskar att lära mig får mig att funderar över framtiden och läraryrket där jag skulle kunna praktisera mitt älskande av kunskap och människor. Det är en fantastiskt sak att beskåda när poletten trillar ner för en person. Och att få vara den som hjälper dem nå det. Ovärderligt! Jag har stor respekt för lärare, bra lärare är livsviktiga!
Mina lärare har varit livsviktiga för mig. Jag har haft turen att ha så många bra!
Att kunna ge ens en bråkdel till någon annan, av det som mina lärare har givit mig vore en fantastisk sak.. to pay it forward.

vill ut och gå men inte själv

Oh the irony...

Jag, 15 år.

Är det inte ganska stört om man går upp ett par kilo, sen ser man gamla bilder och
åhhhh nu kom Emmylou med First Aid Kit upp på Spotify.. åh. Förlåt för att jag avbryter mig själv. Hahaha.
Where was I, jo, man ser en gammal bild och tänker "gud vad smal jag var där", sedan minns man att man kände sig precis lika tjock då som nu. Några kilon hit, några kilon dit, it doesn't really matter.
Mycket sitter i huvudet. Dumma huvud. Man blir aldrig nöjd, hur man än vrider och vänder på det.

Nej, nu blir det lite hederlig utseendehets och bedömning ala Top Model Sverige.
Har inte sett på maken till en mer anonym programledare än Izabella Scorupco. Får liksom inget grepp om hennes person, vem är hon? Hon sitter där med sina olika outfits och bara är ett ansikte. Nej, lite personlighet efterlyses gärna! Jonas är ju rätt crazy och kan vara kul att glo på, men verkar bakom flötet.
#PROFFSTYCKAR'N MILLIE

OMG MY ELEPHANT IS TRYING TO RAPE ME IN MY ASS!!!!

it's just a whole lotta crazy going on!!!!!!!!<3Måste ba länka De vet du också! GARVAR ARSLET AV MIG, har haft deras låtar på hjärnan hele dagen lång.

I'M SO AWESOME!!!!

FUDGEHOLE vad jag irriterar mig på att "awesome" har blivit ett überanvänt modeord.
Alla slänger sig med det.
"I'M SO AWESOME!!!", "PURE AWESOMENESS" OSVOSVOSV.
Ta mig inte på fel sätt, men till vissa, man ba: NO YOU'RE NOT AWESOME WHY THE FUCK ARE YOU USING THAT WORD WHEN YOU'RE THE MOST UNAWESOME PERSON I'VE EVER MET IN MY ENTIRE LIFE. YOU SHOULD BE EXECUTED WITH A RUSTY SAW. MOTHERFUCKER!!
YOU'RE NOT ENTITLED TO USE THE WORD IF YOU AREN'T EVEN A BIT AWESOME, WHICH YOU AREN'T. THERE'S NOTHING AWESOME ABOUT YOU. YOU'RE JUST A LAME PIECE OF JIZZZZZZZZZZ. STOP USING THE EXPRESSION.
STOP!!!!!!!!

BAHHH. Vad fan är detta med alla lameasses som skriver "awesome" över allt hela tiden?
Jag är ett praktexemplar av en "irriterar sig på allt och alla"-person. Känner ofta igen mig t.ex. i The Amazing Atheists vredesutbrott. Han är för härlig. Get's so worked up about everything. Jag är inte på långa vägar så awesome som honom, though.

en trött hen


God dag. Idag är en sån dag då jag mår jättedåligt för att jag inte har några bröst.
Hahaha. Jag är okvinnligheten personifierad. pallarnte.
Vilken löjlig sak, kan man tycka. Lever inte upp till bilden av en "riktig" kvinna, och det kan ibland få mig att må dåligt. hahaha. Vad är jag liksom? EN HEN.
Egentligen kan man tycka att det är töntigt att någon är ledsen för att den saknar ett visst kroppsligt attribut, men det handlar ju inte om just kroppsdelen i sig. Utan det handlar om att känna sig mindre av en kvinna. Att något saknas av en själv som borde finnas där. Det har jagat mig i flera år, men jag försöker sluta bry mig. Vill ju inte leva i ett samhälle där bröstförstoring är så vanligt att det kan likställas med att gå och köpa en ny tröja. Vilket håller på att hända.
Nej, försöker hålla hårt på att bli nöjd med mig som jag är. Vad sänder det annars för signaler till yngre generationer liksom. Även om det kan vara frestande att vilja lägga sig under kniven.
Men jag väljer att acceptera, och inte gråta över något jag inte kan förändra, trots att jag kan ha stunder av svaghet. Jag är bara mänsklig.

Faktum är att vetenskap har bevisat att män och kvinnor ligger närmare varandra än man tror rent fysiskt och mentalt. Därför kan man bli lite förvirrad över rådande genusbestämmelser. Antingen ska man vara kvinna, eller så är man man. Det finns liksom inget utrymme för något mellanting. Det tycker jag är helt fel, med tanke på att vi som sagt ligger närmare varandra än man tror.
Vi är absolut inte från Venus och Mars och vi är absolut inte varandras motsatser. Kanske har det fött mitt intresse för genus, att aldrig känna att jag fullt passat in i den trånga kvinnliga genuskategorin. Det torde vara en av orsakerna åtminstone.

We all got body issues.

buhu. Ska sluta gråta över spilld mjölk och gå en promenad!

mysgos

Jag och syrran bara myser framför "Får vi följa med?". Mmmh. Har en kopp te.
Känner mig helt mosig och härlig i kroppen. Så trött. Drog på en joggingtur tidigare.
Det var gött!
Ska bli otroligt skönt att sova ikväll.
Imorgon gäller plugg.

Btw så borde Kija inte ha åkt ut ur Big brother. Sipan borde ha åkt!
Bajs.

godnatt<3333


IT'S THE NIGHT OF THE WITCH


Du är fan störd. I hela jävla huvudet och ingenting står rätt till därinne.
Att leva med dig är som att långsamt begå självmord. I'm deteriorating for each day.
AHHHHH. Vill verkligen inte skriva skit men ibland tar känslorna över. hatet.

IDAG SKA JAG UT PÅ EN JOGGGINGTUR!!!!!!! Kanalisera känslorna?
ska börja kötttttta på.

Känns som att det är hög tid att dra igång med tränandet igen. Kroppslig hälsa equals mental hälsa!

Och det verkar ha blivit en träningsrevolution, alla tränar verkligen! Man vill ju inte vara sämre själv!?
Man får en liten virituell spark i röven av all träningshets. Hälsohets!
Fast det är ingen dålig sak, tycker jag. Att människor blir mer hälsosamma och sköter om sina kroppar gillar jag!

Skall möjligen skapa en liten träningsblogg, mest för mig själv. Men den får bli hemlig! 


Åh.

Shane Dawson här nedan. Det känns så sjukt hur han klär ut sig till alla dessa roliga karaktärer, jag förstår fortfarande inte att det faktiskt är han där under alla gånger. Men det är det. Jag hyser stor kärlek för honom.
Åhhhh, vill träffa alla mina youtubefavoriter. Skulle explodera som i ett fyrverkeri av lycka. SHIT.
Kan tänka på det någon gång ibland och bli helt till mig? hahaha. Det är väldigt osannolikt att så skulle ske, men ändå. Man får väl drömma lite!? Fan vad hela den grejen med webbtv, youtube osv har blivit stor.
Nu kan man kolla på vad man vill, när man vill, televisionen är old news.
Tv har börjat kallas för "gammelmedia", liksom böcker och tidningar. Då måste jag säga, internet i all ära, men jag tycker MYCKET om tidningar, tv och böcker. Värderar dem högt.
Jag har väldigt svårt att koncentrera mig när jag är ute på nätet. Det känns så stressande på något vis? Det genrella koncentrationsspannet hos en internetanvändare är ju väldigt lågt, hahaha. Därför har jag lättare att koncentrera mig i tystnad, iväg från alla sorters teknikprylar. De avleder min uppmärksamhet. Känner ni igen er eller är ni tvärtom?
Jag läste att man var rädd att internet skulle utrota gammelmedier, som man förr trodde att tv skulle döda radion, vilket inte hände, och unga människor föredrar fortfarande de gamla medierna över de nya. Gammelmedier låter nästan som de vore typ förhistoriska, vilket inte är fallet. Drygt uttryck. Ah, I could go on and on about this stuff.Idag, lördag, har jag inte gjort så mycket. Catchade "I love you, man" på femman och den var najs.
Blev varm och gla! Finns ju inget finare än vänskap.

Nu ska jag glo på någe mer.... fast on da web. Typ, Lyckan i LA. Hahaha jag är så överdrivet LA-kåt.
USA-kåt över huvud taget. Det är inget jag är stolt över, för jag skulle aldrig vilja leva i det landet.
Varför läser vi hellre, eller följer, andra människors liv istället för att leva ut våra egna? hhaha
Otroligt konstigt. Vill ba ha mer snask asså.

Nog om det. Hooooemance på er.

shop til you drop

Blev ju då lite shopping! En fin skinnjacka för femhundralappen på Vero Moda. Äntligen vårjacka!
Och en ny stav till tutten. Inga skor dessvärre, men bättre lycka nästa gång.

Min syster kan tycka att jag är lite pinsam att gå på stan med.
Jag ba men hey, jag skiter vad folk tycker om mig.
Jag kan klia mig i skrevet in public, dra av några danssteg och kanske vara lite högljudd. Skrattar ofta och gärna.
I det avseendet är vi ganska olika. Hon tycker att jag skämmer ut henne. Egentligen så älskar hon ju det!? 
Det tror jag! ;) Hon skrattar ju åtminstone, trots att hon ber mig lägga av.

Folk som är uptighta och inte kan skratta, bryr sig för mycket om vad andra människor tycker och tänker och inte vågar go nuts är inte min refräng. Antagligen bryr jag mig också om vad andra människor tycker jag med, men inte när det kommer till sånt där. Spenderar man hela livet att rätta sig efter andra kan man lika gärna gå och dö redan nu.

MEN Nu ska jag installera mig framför Skavlan(DETHARREDANBÖRJAT!) och därefter glo på BB.
Shit vad Sipan är ett asshole.
Om jag var där inne i huset hade jag slått människan sönder och samman. Blir fan arg!?
Hahaha.

Tråkigt att vara själv dock, känner mig lite ensam. sad. Skavlan får va min kompis ikväll.

idag är det fredag

Chacha bloggen! Det är fredag, jag har just avslutat mitt seminarium och sitter i biblioteket och skriver blogg.
Det har jag aldrig förut gjort, it's a first wohoo.
Vi är inne på kön i historien och jag kan säga att den här delkursen inte är att leka med. Femhundra jävla sidor att läsa på en vecka, haha. Ni kan tro att jag drunknat i läsning! Har inte ens hunnit läsa allt det där, med all förståelse.

Jaja, fredag var det. Men jag känner att jag har så mycket att göra att jag inte kan ta helg.
På seminariet analyserade vi boken Det går an från 1839. Boken var faktiskt bra! believe it or not. Did they chuka chuka boom boom or not? The big Question of the day! Och det är intressant hur saker som förr i tiden  sågs på som väldigt radikala tankar och åsikter idag tas för givna och vi ser som självklara.

Hatar mig själv lite för att jag har en massa saker och säga men inte gör det under seminarierna. gaah.
Och på tisdag har vi debatt (igen - hyr en lönnmördare och mörda mig innan detta datum tack) och ska ikläda oss rollen som manshataren Strindberg. Kan bli intressant åtminstone.

Nej, ska läsa lite, kolla upp tågtiderna, åka hem och spatsera på stan med syrran i jakt på vårskruuuud.

PEYZ!

Ett utmärkt bidrag till kroppshårsdebatten

Jag vill också ha turkosa tussar i armhålorna! Lady Gaga sätter modet.Congrats brotha! :)

Idag har jag promenerat mycket, ont i benen nu. Trött. Så himla trött!
Var hemma hos min bror Mico och hans tjej och fikade lite för att han idag fyller 25 år!
Det var trevligt :).

Grattis brorsan! Du är en jättestor inspirationskälla för mig, hoppas du vet det!
Du är en fantastisk människa med en härlig personlighet.


the wizdom of Oz


the fuck is wrong with old people?

Jag stod vid tågstationen och väntade på mitt tåg. Jag spottade.
En kärring talade om för mig att det var äckligt, och frågade om jag hade något hyfs. Jag svarade att nej, jag har ju inte det. Hon bad mig skaffa en näsduk att spotta i och sa att det inte är trevligt för att folk kommer kliva i mitt spott. Jag skulle skaffa mig hyfs så att folk kan gilla mig. Hahaha. Jag ba face palm on you, old hag.

Det var inte först gången heller.

Ärligt talat, vad är det som är så äckligt med att spotta utomhus? Lite regn spolar bort det.

Hade lust att spotta henne i fejjan. What the fuck is wrong with old people?

Skaffade Kentbiljettttttt idag! YO. Fan vad roligt.
20 juli, hemmaplan och även faktiskt min systers 20-års dag.
Tänker mig att det blir en STRÅLANDE VACKER SOMMARDAG. Sådär så det nästan gör lite ont i hjärtat. 
Ser fram emot det! Älskar Kent, ett av Sveriges bästa band.

Nu ska jag gå en promenad och sen plugga livet ur mig lite till. bisous!

.....


I can't get enough

Det är svårt att helt förlåta att du låtit mig stå stum, vid ditt hjärtas slutna rum.

Får liksom inte nog. Musikar som fan IDAG!!!!!!!! Drogerna gör dig kreativ. Trust me.
Iaf de lagliga. Håller icke på med några andra.
Älskar Thorsten.Han är en väldigt inspirerande människa.

Loreen vann ju Melodifestivalen och det var inte mer än rätt. Hejade som fan på henne!
På riktigt. Amazing scenshow, och så har hon en strupe av guld.
Tyckte dock synd om Danny som var "in it to win it" och kom tvåa i år igen.
Man känner ju med honom, han är en härlig pojk.

FAN vad jag älskar Gina Dirawi också. Hon är otroooolig! Så långt hon har kommit, väldigt imponerande människa det. Hon är så fin. Ah, spricker av beundran.

åååh har så mycket att skriva, egentligen. har haft en JÄTTEBRA helg och nu är syrran åter hemma i Eskilstuna igen! Stolt över henne som klarat fyra veckor i ett annat land. HON ÄR TOTALT GRYM!!!!!!! Och hon har haft the time of her life, vilket gör mig glad för hennes skull. Vill ju också resaaaaa! Reslusten BRINNER I MIG. Har inte ens utforskat svea rike. Vill till Norge. Jag menar, hur ska man veta vad man gillar i livet om man inte upplevt lite av varje? Innan det kan man knappast bestämma sig. Det är som att säga att jag älskar äpplen, fastän man aldrig har smakat päron, banan och kiwi. Då kan man knappast veta vad man verkligen tycker om. Kommer på mig själv med att byta åsikt dagligen. Har så lätt att ánpassa mig och tänka outside the cocks.

Tänker på drömmar. Behöver vi faktiskt förverkliga dessa eller finns de bara där för att hindra lågan i våra själar ifrån att slockna? Så länge vi har våra drömmar har vi något som håller oss vid liv. Tänk om vi förverkligar våra drömmar och så blir det tyvärr inte sådär underbart som vi hoppats. Vad har vi då att falla tillbaka på?
Våra drömmar är heliga. De är allt vi har.
Min högsta dröm, eller "önskan", vore att bli danskoreograf. Det är vad jag drömmer om.
Fan, det har jag nog aldrig erkänt, för det kanske låter fånigt för folk. Jag har inte ens någon "utbildning".
Känns omöjligt liksom. Det var en bekännelse. Är ju iofsig en obotlig drömmare.
Idag är det inte lika svårt att förverkliga sina drömmar som det har varit tidigare i historien. Då var man född till en plats i samhället. Men idag kan man komma ur vilken samhällsklass(nåväl) som helst och bli något riktigt stort. Så vi kan nå våra drömmar. Betyder det att vi måste göra det?
Jag undrar.

VAD ÄR ERA DRÖMMAR???

Igår sa en kille jag känner "vad snygg du blivit". Hahaha? Och kassörskan på godisland sa att jag var fin i håret. Well, det lilla när egot. Tacktack, I say.

Jaja. IVÄG MED OSS!

dot.


När jag tänker tillbaka på min barndom
Ser jag skräckbilder tydligast av allt
Ja, de gånger de skrämde eller slog mig
Är de minnen som hårdast sitter fast
För som barn tar man kärleken för given;
Allting annat är mot ens natur
I den stund man tar steget ut i livet
Är man bara ett tillgivet djur

Ändå står snart de vuxna där och pekar
Ut den riktning de tycker man skall ta
Alla drömmar de själva har förvägrats
Vill de förverkliga genom sina barn
Är man lydig belönas man och hyllas
Revolterar man mister man allt
Ingen älskar ett barn som inte lyckas
Ingen älskar ett barn som är starkt

Men vem besitter förmågan att veta
Vad som ryms i en ny individ?
Och vem kan säg' till nån annan hur lyckan ser ut
Vem kan säg' vad nån annan vill bli?

Låt dina blommor slå rot där det finns jordmån
Låt dina växter får leva där de trivs
Lås inte in dina plantor i ett drivhus
Låt de få slippa ett onaturligt liv
Låt den du älskar få pröva sina vingar
En dag så flyger din älskade rätt
Vill du bli respekterad av din avbild
Så får du visa din avbild respekt

Björn Afzelius – Ikaros

Internationella kvinnodagen!

Internationella kvinnodagen!
Den handlar knappast om att ge kvinnor fördelar, snarare om att uppmärksamma ojämställda företeelser mellan könen. Jag vill inte gratuleras för att vara ett kön, jag är mer än ett kön.
Vi är alla MÄNniskor, right!?
Att hylla ett kön är att cementera föreställningar om hur könen är och fungerar kontraproduktivt.
Go krönika:
http://allehanda.se/start/kronikor/1.4456993-i-dag-ar-det-en-sorgens-dag

Annars då? Herregud, min aptit ligger idag på en 2:a om tio är det högsta på skalan.
FAN. Har ätit ett ägg och tre kakor, kakorna till frukost och ägget vid fem.

Ska nog ta och sätta min hunger i en skala hädanefter och se hur den ligger till varje dag. Vissa dagar skriker magen och jag ger den föda trots att jag inte har lust. Andra dagar känner jag ingenting.

Ska se på tv och fortsätta med plugggggget! MOTIVATION TACK?

SKRATTDÖDEN

Så. Låt oss anta att ni alla sett videon "Kony 2012" som idag blev en VIRAL SENSATION I SVEA RIKE.
take a chill pill

Kom nyss hem från skolan. Sitter och glor, som jag mest gör. Fan, jag verkar ju bara glo jämt? Haha
Dricker en giraffkopp med vaniljte och äter en liten tallrik keso med äppelmos och kanel på.
keson, tycker den är god numera. Skumt!

Det här blir min femte dag utan kaffe. Ska försöka avstå för att se hur jag mår utan, hehe.
Vad jag har märkt är jag i alla fall hungrigare. Det är bra.
Nu ser jag på min favvo, Skavlan. Har missat ett avsnitt. Njuter ba.GLOR TV

Desperate Housewives is back! glodde precis klart.
Sorgligt att det är de sista avsnitten som går nu, har följt serien sedan jag var 14 år. Hur sjukt!?
En av de bästa serierna ever made. Gillade Karolina Fjellborgs krönika om serien där hon skrev att DHW aldrig kommer bli inbjuden till tv-seriernas finrum såsom till exempel serier som "House" och "Sopranos" har blivit, antagligen för att serien handlar om kvinnor. Precis som Sex and The city (en annan asbra "tjejserie").
Båda serierna är om kvinnor och för kvinnor. Det kvinnliga är ju som sagt, mindre värt.
Nedvärderandet av allt som är kvinnligt tar aldrig slut. Tråkigt att de inte det får den cred och det erkännandet de förtjänar, dock. Kommer åtminstone alltid i alla fall finnas i mitt finrum <3.

Kudos till Karolina Fjellborg! She has it.

If you wanna know, you wounded me.

Jag har svårt för att gråta. Det är som att alla tårar jag har samlat inom mig har bildat hårda isblock som inget verktyg någonsin är starkt nog att hugga igenom. Jag är ganska känslokall, det är inget jag är stolt över. Men jag har varit tvungen att bli det. Kanske är jag egentligen tvärtom, men inte har fått utvecklat den sidan. 
Jag kan gråta till nåt på film/tv, men inte för något som händer i det verkliga livet.
Just nu känner jag mig ganska ledsen. Det händer att isblocken smälter, och så börjar det.

Känner mig skittöntig när jag blir varse om att jag faktiskt också har känslor. Allt sånt där är verkligen skitäcklande för mig. Berättar någon för mig att de mår/har mått dåligt på ett eller annat vis, eller om någon hemsk grej de varit med om då känner jag hur jag börjar må fysiskt illa. Jag börjar svettas och vill spy. På riktigt. Mår inte bra alls. Det är inte riktigt okej för mig, det tar mig på sängen. En tillstymmelse till negativ känsla och jag springer därifrån. Jag vet att det kanske inte är det mest optimala levnadssättet, but I'm still here, right!? Det har funkat såhär långt. Så länge alla ler och är glada är jag med.

Just nu känner jag mig sjukt ensam. Vill att min syster ska komma hem snart, och det gör hon på lördag. Skönt!

Kanske att det känns lite som en begravning, vår begravning. Jag hade alltid dig vid min sida, och vänner växer inte på träd. Men buggen i vårt system, den går inte att överkomma hur man än vänder och vrider på det.

Jag litar inte på människor. Aldrig någonsin. Och det här gör ju inte att jag kan lita på folk mer heller för den delen.drömmarn

alltså inte kul att pappa väcker en när man drömmer om en söt kille med fyra illrar varav två försöker krypa in i stjärten på en och man får dra ut dom, sen får man bajs på fingrarna och skriker. dom var söta iaf.

fan

Jag fungerar inte väl under stress och press. Jag får panik och allt blir en enda röra.
Tanken att tiden rinner iväg snor min fokus och gör mig handlingsförlamad. Den paralyserar min hjärna och jag kan till slut inte göra någonting alls.

There's something wrong with me.

IVÄG IVÄG

Vänner! Jag har huvudvärk. Har sprungit runt och dansat och städat alot today.
Ska iväg och greeta Matilda vid Candyland med de andra tjejerna, hahahah. Åh, fina Matilda som är på besök!
KUL VI SKA HA. MELLOMYZA!!! Lol. Fast andra chansen suger ju, so predictable. Vem hejar ni på? Egentligen bryr jag mig inte om vem som vinner, så länge det inte blir gingerbread man Ranelid. Vill att sångaren i Dynazty ska suga av mig. snyggg.

Tog kort på mig själv nyss. Jag står alltid på tå vid spegeln i toaletten, därför blir många av bilderna jag tar där suddiga. Svårt att nagivera en kamera och stå på tå, hahaha? Bild nummer två är på hur mycket jag kan se av mig själv i spegeln på riktigt. Hahaha. Varför i hela helvetet har de inte korta människor i åtanke när de sätter upp såna där speglar? idijewtz

Better get going! HAIIDOOO


Menstrual pain = mental gain

Förlåt kära bloggen för att jag inte haft tid för dig! Vår envägskommunikation är något av det bästa jag vet.
Eftersom jag (helt naturligt) tycker att min åsikt är den bästa som finns i världen är det nice att ha dig där och veta att du håller med mig. Jag pratar, du lyssnar och nickar! Det är ett fint förhållande.

JAG HAR SÅ  JÄVLA ONT I KÄKARNA. KAN INTE ÄTA!!!??? HAR TUGGAT FÖR MYCKET TUGGUMMI INATT FAN. AND I GOT MENSTRUAL PAIN!!!!! fattar att ni började betvivla min kvinnlighet, var därför tvungen att ta upp detta! Det är bra att jag faktiskt får mens en gång i månan, annars glömmer jag bort att jag är quinna.

GJORDE KLART MIN TENTA IDAG, FYFAN VAD JAG PANIKADE MED DEN. WASN'T EASY. INLÄMNAD OCH KLAR IAF, DET FÅR BÄRA ELLER BRISTA! JAG KAN ÅTMINSTONE ANDAS UT OCH TA HELG.
Höll på att bryta ihop när jag inte kunde logga in i skolans datasystem. FICK FIXA NYTT LÖSENORD. Good save, Millie girl!!

Ville se Den svenska björnstammen ikväll, tråkigt att de uppträder på ett skitställe som krogen Brasseriet. Orkar inte med fulla och odrägliga människor som ska knuffas och så är jag jävulskt trött. Upplevelsen när Daniel Adams-Ray spelade där var allt annat än behaglig så jag skonar mig gärna från en till spelning där.
Repeatar deras nya skiva som fan, kroppen rör på siiiig. SÅ JÄVLA BRA FÖR EN SOM ÄLSKAR O DANZA.

plus vill jag nämna det faktum att Rickar Olsson sa "det kittlar till i prostatan" idag på Vem vet mest. HAHAHAHAHHAHA. Till det roliga hör att en väldigt ung kille som var i finalen sa att det var en kittlande upplevelse, och då la Rickard Olsson orden i hans mun. Dog en smula.

fan, har ingen rolig bild att dela med mig av så ni får en gammal från när jag sparade mina tånaglar förut
I used them as butter knives and to slice up rapists. I'm McGirlver. 


Ska gå en promenixi och sedan kolla på Skavlan, decka skönt. PUZZZ<3

ASSÅ FÖRLÅT NÄR JAG LÄSTE IGENOM DEN HÄR BLOGGPOSTEN VERKADE DEN HEEEEELT EFTERBLIVEN. HAHAHAHA. VAD I HELA HELVETET.

THIS!

This picture below! It made my day.

Och faktumet att karaktären Will Schuester i "Glee" berättade för ungdomarna att han en gång tänkt tanken på självmord. Vad kunde få honom att tänka något så hemskt, undrar ni självklart då?
Jo, han hade fuskat på ett matteprov och han var rädd att hans pappa skulle se honom i ögonen och vara djupt besviken. Så han funderade på att gå upp på taket och avsluta saken där och då.
HHHAHAHAHHAHAHA.. God, I love Glee, BUT SOMETIMES IT'S JUST TOO MUCH!! För patetiskt och sliskamerikanskt. Gillar töntigt amerikanska serier/filmer bäddade med klyschor inlindade i sockervadd och att *drömma mig bort*. Och high school och college, som jag önskar att jag fick attenda men bor ju i boring Sverige. Vill också va med i en Glee club!

Ibland gillar man det förutsägbara för en sekund, visst!? Men ibland är det för jävla mycket att svälja på en tugga. I cringe at the thought! Såna där serier jag kan hata mig själv för att jag gillar, men jag följer den bara sporadiskt för jag hinner inte riktigt med.

Två fina bilder till detta. Adde H och Santana I Glee. Puss och god natt!

RSS 2.0