måndagstjafffffs

"Anonym om DIRTY DEEDS DONE DIRT CHEAP:

Hej på dig! Jag heter Vendela och har precis startat en blogg , det skulle vara jätte kul om du kunde kolla in den och kanske ge tips :)Vi kan följa varandra på bloglovin om du vill? KRAM http://vendelagranberg.spotlife.se"

Svar till denna kommentar: DRA ÅT HELVETE OCH STANNA GÄRNA DÄR. Det bästa vore väl att inte låta sånt här få utrymme, det vore det kloka, det mogna valet. Men jag är varken eller så det passar sig!!!! jag förbiser inte, jag skriker i vrede.

Den här dagen har jag läst och läst men jag kommer ingenstans. Kan inte sitta still. Har musikstund med A-teens atm. Hahaha. Jag ska läsa mer, men är på tok för rastlös. Är inte av den naturen att jag kan sitta still i flera timmar och ta in information. Det är intressant läsning, no doubt about it. Men det är antagligen speciellt svårt att sitta still när man läser om kön och sexualitet i historien. KÄNNER MIG SÅ FÖRTRYCKT!!!!!!

Och jag vågar inte hoppa över en bäck eller så, ever. Är rädd för att mina inverterade manliga könsorgan ska falla ur marulken på mig.

Borde äta mat, har bara ätit en macka idag. Faaaan. Men ärligt talat är hungern som spårlöst. Måste hittaren.

peysssssss

Något som gör mig irriterad förresten. När jag försover mig och min pappa inte kan väcka mig trots att han vet när jag ska upp. Kan inte ens hojta till om att jag håller på att bli försenad. Vafan är det för sätt?
Okej, inte hans ansvar men kom igen. Don't be a cunt!!!!!!!!!!!

åh den här dagen sög ju i princip, ni vet en sån där dag då trosorna sitter snett innanför ens byxor och trots varje försök till att rätta till dem så VILL DE BARA INTE SITTA RIKTIGT!!!!!!!!!
Och så irriterar man sig på det hela tiden. Ni vet.

DIRTY DEEDS DONE DIRT CHEAP


Idag har varit en "fan vad jag älskar livet"-dag. Mycket uppskattat!
Tack livet, ibland är du great. Gick en promenad på dagen, solen sken så fint samtidigt som kylan väckte liv i mina kinder. Harmonin i det!

Gårdagen spenderade jag med Therese och Aleeks. Vi drog en burgare, käkade godis, rapade i takt och glodde på Bridesmaids. Mye trevligt!

Idag har jag mest promenerat och suttit med huvudet i kurslitteraturen.
Ska strax ta en dusch och därefter läsa lite till.
Imorgon blire skola och försöka hitta mer av litteraturen på andrahandsbokhandeln.

Jag lyssnar på AC/DC- dirty deeds done dirt cheap. Längesen jag hörde den, älskar ju deeeeeen. Sån powahhhh. Älskar när film och musik tillsammans ger en känsla av fucking power, som scenen i Bridesmaids när den här låten spelas. BOOM! Medryckande.


27 januari


Idag så drog jag på mig jeansen som bäst visar upp min lilla ursäkt till stjärt. Och så sminkade jag mig. 
Kände att jag behövde lite bekräftelse efter en tids blekhet. Dampade därefter iväg till tåget och skolan(känns fortfarande sjukt att skriva), då fick jag panik när jag märkte att jag glömt penna. Jaja, det löste sig. Jag är panikarn i onödan.
Gick till biblioteket, satte mig och läste och inväntade vårt första seminarium. Där delades vi upp i små grupper för att diskutera de frågor vi tidigare fått, för att sedan kunna föra en diskussion om det vi pratat i klassrummet allesammans. Hamnade i en ashärlig grupp ju! Måste säga att det var riktigt härligt klimat i slutsamlingen, lyssnade noga och intresserat på de andra i klassrummet när vi pratade om varför vi valt att börja läsa genusvetenskap. Älskar att lyssna på när andra pratar, synd att jag själv är så dålig på själva pratandet. Hahaha. Trying to better myself.

Jaja. Ska inte tråka ut er med sånt!?

Kom till Eskilstuna vid sex för att tåget försenades, åt maaaat samtidigt som jag glodde på en dokumentär om förintelsen och grät lite, maten blev salt, sen åt jag godis, gick och köpte aftonbladet + klick (fredagsnöje hehe), kollade på Spåret och Skavlan (fredagsnöjen, yet again). Björn Ranelid var brunare än någonsin skådats. Och Thorsten Flinck framförde en så fin sång *DOG*.

Nu känner jag mest för att decka i min säng, känner mig snurrig av trötthet, utmattning och huvudvärk.
See you!

Hur sjukt är det inte att det är februari snart? holy shit
musiktips: the Glass Child – Best Part Of Me

har svårt att säga hej då märker jag, får separationsångest från dig bloggen!!!!!!!!!!

UPPRÖRD!!!!!UPPRÖRD 1.
Det var ordet. Nej, kära facebook tvinga inte era förändringar på mig som en gigantisk negersnopp in i tvåan. JAG VILL INTE. Jag blir så upprörd!

UPPRÖRD 2.
Bloggar med överskrifter som "FÖRLORAT PAPPA + 2 VÅLDTÄKTER" och "förlorat mamma, pappa & syster" och frekvent syns på blogg.se's förstasida. De väcker min vrede, jag är i chock. Att skylta med sånt, det är inte okej. Att dra trafik på hemskheter. Ja, unga tjejer är de som skriver bloggarna, men de borde ta en stund att fundera över sina egna beteenden.


I was born a slow motherfucker

Jag har suttit och läst i fyra timmar ikväll, och jösses vad sakta jag läser.

Jag har koncentrationssvårigheter, så stor självkännedom har jag åtminstone. Jag har alltid känt att jag har lite svårare att förstå än andra. Det är inget kvitto på att jag är dum i huvudet, trots att det ibland kan kännas så.
Det svåra är att hålla ett bra tempo och samtidigt verkligen TA IN det jag läser.
Jag läser sällan böcker, trots att jag tycker om det. Men det tar för lång tid för mig, och jag blir rastlös.
Läser jag fort går ingenting in, det är bara ord. Läser jag sakta så går det in. Nu hakar jag upp mig på stycken, kan inte ha något som stör mig i bakgrunden. Blir lätt såhär: HÅLL KÄFTEN PAPPA OCH MIMMI FATTAR NI INGENTING ELLER. SÄNK LJUDET PÅ TEVEN. STÄNG AV MUSIKEN!! PRATA INTE MED MIG JAG FÖRSÖKER LÄSA!!!!!

Det blir en hel del läsande de här månaderna framöver, och då får jag ligga i extra mycket. Mest känns det som ett evighetsprojekt när jag ska läsa och jag vill gå och göra annat, men då får jag bita ihop. This is far more important, yo. Jag har extremt svårt för att minnas saker, och det är inte till min fördel direkt. Inte när jag läser på högskolan. Men vår lärare bad oss föra loggbok, kan bli ett steg i att försöka uppdatera mitt minne hela tiden och därmed hålla det färskt. Det har jag redan börjat med. Ni vet ju att jag är en hetlevrad person med åsiktstourettes och kan skriva hur mycket som helst om vad som helst. Finns ingen hejd.

Mitt ansikte är torrt, jag har slut på min fuktighetskräm. Fuck. Jag är trött. Intressant inlägg va.
God natt!

tisdag

Sova? Ja tack.
Jag har nämligen glömt bort det här med lunch. Vad är lunch egentligen?
Jag har inte ätit lunch på flera år. Och vi har aldrig ätit lunch hemma. Äter ni lunch? äter någon lunch?
Vem i hela friden äter lunch? Säg mig det!

Jag minns en söndagsintervju i Aftonbladet med Krister "Kurt Wallander" Henriksson.
Han sa att hans familj kan kännetecknas genom den meningen: vi åt aldrig lunch. Nu är det omöjligt att förstå i den här kontexten, om man inte läst intervjun. Men jag kände att jag och Krister Henriksson har en hel jävla del gemensamt. 'Nyways, blev ju lite hungrig framåt lunch. Vad jobbigt, måste man tänka på det också. 

By the way, varför kan jag inte skriva ett enda inlägg utan att dra till med ett "jävla", "skit" eller "fan".
Mysterium! Jag är inte rumsren.

Min  mage har inte varit min vän idag, katastrof.

Annars måste jag samla alla mina intryck från dagen, har fått massa info som jag måste lagra i skallen min. Tvekar på att det finns mycket plats kvar och det mesta har mosat ihop sig. Men en bra dag, har det varit!

Tråkigt inlägg och, därför får ni denna.. Mmmmmmömsing!update

Testade på davosgröt för första gången idag. Ni vet, den där nya flugan.
Måste säga att jag gillade det riktigt mycket! Grejen med gröt är att den går att variera i all oändlighet.
Det är därför den är en vinnare för mig.

Andra nyheter: min leverfläck under mitt bröst beter sig konstigt. Inatt råkade jag pilla på den och den hade typ en skorpa, och jag kunde pilla bort den väldigt lätt. Det började blöda. Blev livrädd, tänkte hudcancer here I come och nu dör jag. Ska examinera den bättre i spegeln..

Imorgon blir det skola. Hur weird det kändes att skriva det. Helt stört.
Och att säga det.

Sedan har jag ett besök hos polisen att göra, orkar inte. *kriminell*

Aggressionsproblem

Jag har aggressionsproblem.
Vilka jävla problem har jag inte, är då frågan. För jämnan känner jag bara för att slå folk på käften, ibland till och med kanske dräpa nåt fitthuvud.

Blir så jävla arg, hela jävla tiden. Och jag svär och jag dampar sönder och jag är inte någon jävla PRINSESSA FÖR ATT SÄGA SÅ!!!!!!!!!!!!!!!!

Är det fult? Är det äckligt? Ja, det är åtminstone inte särskilt klädsamt.

När jag är själv och detta händer kan jag börja garva åt min egen idioti. Det ger upphov till knäppa situationer. Har kanske en hel lista på efterblivna saker jag gjort. Som t.ex. när jag skrek åt en duva. Vad fan var det jag skrek!? Banken hade nämligen stängt och jag hade ett viktigt ärende där att göra. Då tog jag ut det på duvan som stod utanför. Något i stil med "Din äckliga jävla duva, vad tittar du på, du kan dra åt helvetet" skrek jag.
Dålig impulskontroll, wehoo.

Men, hoppas att jag någon gång kan få ut alla aggressioner för något fel är det. Måste jobba med mig själv, vill inte vara en damphora hela livet.

Jaha. Det här var inte alls vad jag skulle skriva ett inlägg om men det blev bara så.
Gillar inte att ge ut mig själv till er så ni kan vända det jag skriver emot mig. Hur många av mina svagheter vet ni inte redan om.

Känns inte för härligt att ha en massa information på internet om sig själv, man vet aldrig när det kan vändas emot en. But I figure I'm too stupid to care.

my life as oatmeal

Blev en sup igår. Skulle ha en vit månad, men nej. Trevligt icke desto mindre!
Vi var några peeps hemma hos Aleeks. Drack lite för mycket, kom hem en cepig tid.
:)
Andra tankar:
Har skrivit om det hundratusen gånger. Aptitlöshet. FAN VAD JAG HATARHATARHATAR DET.
Har fått tillbaka aptiten en del, men smaksinnet, njet.

Jag har begrundat hela grejen.
Har ju fått tillbaka aptiten lite, men inte smaksinnet. Känns så fruktansvärt tråkigt att äta när ingenting smakar, men det gör jag ändå. Mitt liv känns som havregrynsgröt. Det håller en mätt, men tillfredsställer en aldrig.
Mitt liv smakar ingenting. Det behövs mer.
Känns så fruktansvärt tråkigt att äta när ingenting smakar, men det gör jag ändå. Mitt liv känns som havregrynsgröt. Det håller en mätt, men tillfredsställer en aldrig.
Mitt liv smakar ingenting. Det behövs mer.
Många saker är ju psykiska för oss människa, blir vi "sjuka i huvudet" har vi lättare att bli fysiskt sjuka. Så jag undrar om det kan vara mitt mentala sinnestillstånd som agerar ut.

Men hallåe, har varit deprimerad sedan jag var 10 år. Det är grunden för mitt mående. Grunden är en depression, den finns alltid där trots att jag kan vara hur glad som helst. Har ju accepterat det. Samtidigt så har jag aldrig råkat ut för en aptitlöshet förut.

Men ja, mina keffa rutiner kanske står till svars för mycket av det här. Nu när jag börjat skolan kan jag hålla tummarna för att det ska ändra på sig a whole lot!

måste kolla på P3 guldgalan!!!!!!!!
3vlig kväll.

random rubrikHar nyss duschat. Kom på att jag inte sminkat mig på två veckor. Eller jo, jag hade mascara förra fredagen. Bortsett från det dårå. Så nu har jag målat på mig lite ögonbryn bara för det.
Brukar köra med att sminka mig en dag i veckan, brukar bli fredagar. Har inte orkat sminka mig dock, att tvätta bort skiten är det jobbigaste. Jag trivs bättre utan smink, flaws and all. Utan smink i jeans och t-shirt, där har ni mig. Kanske blir det lite mascara senare, vi får se. Bäst att ni tar fram papper och penna och antecknar, för det här är viktigt att minnas!

Jag måste iväg till stadsbiblan. Hare bra, kanin dåligt.

Upprop! och så vidare

Idag har jag varit på upprop på Södertörns högskola. (Eller bögskola, vilket jag skämtade om när jag gick i 3:an på gymnasiet då vi besökte Sacomässan (mässan för eftergymnasiala studier, typ?). Hursomhelst gjorde typsnittet de använde att det såg ut att stå "bögskola" istället för högskola. Tyckte det var jättekul, då.
Hittade direkt, gick och fotade mig för passerkort först av allt, sen fick jag vänta på uppropet. Ja, ska kan man beskriva min dag genom ett ord så är det: väntande. Vänta på tåg och skit.

Fan vad important-Millie jag känner mig som all of a sudden. Vill bli en akademiker ala Whore-ass (Horace) Engdahl. Nej, jag kan fan inte vara seriös för ett jävla ögonblick. Har för stor kärlek för det oseriösa och efterblivna.
Fungerar som en försvarsmekanism också, skämtar jag bort allt och gör allt halvhjärtat så gör det inte lika ont om jag failar. Någon dag får jag väl bli moralisk och ta mig i kragen. Det känns så vuxet, hahah.
Så inte jag. Men det behöver väl inte vara antingen eller. Jaja.

Det som är lite jobbigt för mig är att vi ofta kommer ha examination via seminarier i grupp. Och jag hatar att prata inför grupp. I lack skills of that kind. Men skolan hade frivilliga föreläsningar om t.ex. studieteknik, hur man svarar på tentafrågor och retorik. SKA LÄTT GÅ! I NEED IT.

Det är bättre om jag möter mina rädslor, faller, och tar mig tillbaka upp - starkare.
Ibland måste man liksom bara våga falla, och ha det gjort. Falla för att kunna plocka upp sig själv från marken igen. Bygga upp sig själv. Inte bara se det som något hemskt, utan något stärkande och något att ta lärdom av. Det är nog en del av att bli självständig. Men det kan vara svårt att se det.

Hoppas jag hittar studielitteraturen, my god!!!!! Dödar mig själv om så inte är fallet.

Jag är så trött, så trött. Så oerhört hemskt trött. Tränade styrka i 45 minuter i hemmöt.
Bättre än ingenting, med tanke på att jag är så jävulskt trött.

Question of the day: Wasn't life supposed to be more than this?

WHORATIO

BatAAr – VAIN STRUCTURES

Me and daddi stötte på en tant som stank piss i affären. Mysigt möte.
Herregud tänkte jag, och sprang därifrån.
Okej, jag som är ohygienisk ska inte tala, men jag går ju inte runt och stinker urin.
FYUUFAN!"!!

I'm not ashamed, you're entertained.

Ett tågkort för över 3k. Hur jävla vansinnigt är inte det!?
Jag som har pengafobi också, oh fudge me(!).
Ordnat iallefalle.

Lyssnar på Lil Wayne. Jag vet inte varför, för jag hatar Lil Wayne. Ibland är livet bra konstigt.

Drömde att jag körde bil inatt, jag körde skitdåligt. Fick parkeringsböter och blev helt förkrossad.
Pengafobin alltså.

Ska gå en promenad och kika på "Mot alla odds". Kan bli intressant!

I’m living in the future so the present is my past. My presence is a present kiss my ass!
Att ta hand om sig själv.

Gick på min promenad, den varade ungefär i 40 minuter. Inte en kotte ute heller, skönt.
Förut när jag var på promenad och möttes av människor med hundar och barnvagnar undrade jag: hur gör de?
Hur klarar en människa av att ta hand om ett barn, eller en hund, eller det sjukaste av allt - båda två samtidigt.
För mig förefaller det obegripligt, samtidigt som jag tycker att de som orkar förtjänar stora eloger. Det verkar ju så lätt! Jag kan inte ens ta hand om mig själv så hur man klarar att ta hand om ett husdjur eller ett barn plus sig själv är för mig ett mysterium. Fylls av beundran för er liksom.

Jag tänkte på att flytta hemifrån också. Det skulle bli ännu svårare, just för att jag inte kan ta hand om mig själv.
Jag skulle med all säkerhet aldrig äta och ständigt gå runt i smutsiga kläder.
Det har aldrig varit en prioritet för mig, att ta hand om mig själv. Jag bryr mig inte speciellt mycket.

Ansvarstagande har ju aldrig varit min starka sida, nej. Jag är som ett litet barn.

Hur klarar ni andra av det?

Now playing:
Inatt går The Golden Globes av stapeln. Jag som ÄLSKAR galor, ååååååhh. Så undrar om man ska titta och råka förstöra den lilla dygnsrytm man jobbat för att återfå. Nu är jag i alla fall inte rädd för att gå och lägga mig, jag vet att jag kan somna. Ångestmomentet är ganska överkommet, så himmelens skönt. Har kommit en bit på vägen så att säga.

Ska gå på en mindre promenad, behövs.

‎"Du borde fråga dig en sak.
De saker som du säger till dig själv,
skulle du säga dem till någon annan som du älskar?"

-

You never knew me but I did my best, I'm just lonely inside I guess.
You gave me everything, you really tried.

thanks.

You never knew me but I did my best, I'm just lonely inside I guess. You gave me everything, you really tried.
thank

dag 7

Dag 7: 4 saker du tycker är tändande.

Eh, ja. Det är ju väldigt svårt att säga.
Beror ju på, om man talar om handling, utseende eller personlighet. Vi struntar i att ta upp något, mina syskon brukar ju faktiskt läsa min blogg och någon sorts decency har jag ändå (hhhaha).

Men, jag kom på en grej.
Skid Row's sångare Sebastian Bach, på tiden när det begav sig.
Ja. Jag har aldrig sett någon som ger mig sån invisible peck of wood. Fucking insane. Speciellt i monkey business videon. Can't even begin to tell yaaa. DROOL. Blir liksom hungrig!? Skulle inte banga, you know. Nej, skulle inte ens våga. För snygg asså. Fulländad skönhet. Annat är det idag, men kick ass rösten har han ju kvar!


HHHHAHA


Älskar verkligen someecards.com

I am done with my graceless heart, tonight I'm gonna cut it out and then restart.

Har märkt att det är svårt att hinna blogga och försöka sköta ett liv samtidigt. Och det blir mindre kul, av någon anledning. Och jag ligger så låååångt efter i bloggläsningen.

Så, vad har jag gjort idag?

Har läst. Vandrat.

Idag har jag bevittnat den sjukaste månen i mitt livs historia. Såg något gult alldeles på tok för lågt på himlen för att kunna vara månen. För gul och för stor. Men jo, det var månen. Skräcken vandrade längs min ryggrad, nu dör vi - tänkte jag! Fruktansvärt vackert var det. Stod och glodde ett tag. Åh.

Lagade mat, amerikanska pannkakor. Något duger man väl till.
Var med Mimmi till Ica Maxi.

Såg dokumentärfilmen "HOME" på YouTube. Fett sevärd! Mycket i filmen har man hört förut, men den handlar om hur allting är sammanvävt i detta fantastiska underverk vi kallar vår planet. Om balansen mellan allting, hur vi alla behövs för att få den att fungera. Om hur illa vi människor behandlar vårt hem, vår planet. Hur vi med tiden har rubbat och rubbar den naturliga balansen i atmosfären. 
Har så lätt att bli förbannad över hur vidrig mänskligheten är, och att jag är del av den. Förstår ni självhatet!?
"It's too late to be a pessimist". Än finns det tid att göra gott, inte sörja över det som gått förlorat. För det tar bara tid som annars kan gå till handling. Jaja nu ska jag sluta vara #samhällshoran här. Att jag vet saker om saker. Äger inte ens nån twitter så fattarnte varför jag gjorde hashtag. Känner mig bara cool då. Ja, en annan sak: Coola bilder i filmen!

Har överdoserat på Florence + The Machine – Shake It Out, vilken jag tidigare inte gillade.
Nu har den fastnat väldigt. Skitbraaaaapp!

Nu ska jag tiiiep lägga mig.

Gordon talks dirty

Your Millie is dead. Dödsorsak: för mycket lulz!!!!!!!!!!!!!!!
Den här videon.

Btw, någon annan än jag som tycker att Gordon Ramsay är fett het!? Har tyckt det länge.
Måste vara hans robusta sätt, han är så vidrig. Älskar det.
I want him to punch me in the face, tell me I'm a whore and then kiss me. That's what gets me going!


fuck the world

Skulle vilja. Dela med mig av så mycket men är på cphumör, måste gå och lägga mig.

Irriterad som ett ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHKMFAEDJPFDJDSJFSAJAFJ-
orkar inte
jävla hopujfådaktgå¨rlwåyhtågfdå¨hl¨ådglhåfgl¨

fattar aldrig nåt????????????????????½!lölsdf

I wanna hit somebody
fuck the world

tvivlar på att jag kommer få någon sömn ändå, jävla ångestsömnfitta.

vill dränka mig i handfatet, fastän det är rätt omöjligt.
varför kan ingen hjälpa ett negativt dampbarn uibland?????????
alla hemma förvärrar ju bara dampet

men jag hjälper ingen så jag ska inte kasta sten i glashus, hhhhhhhahahahhahahahdöd
jag borde bli professionell glashusstenkastare

We're all pieces of jizz

Är så trött att inget sammanhängande kan komma ur min käft.
Bjuder därför på en ny låt från mig och gänget. Hoppas den smakar!


*Insert random song lyrics here, so ya'll can understand just how deep I am.*

Hade skitskooj igår! Gud vad glad jag är över att jag känner så härliga människor.
Drack fyra små glas vin och blev småtipsy, kollade på när alla andra blev dyng. Kändes awesome att inte vara i deras ställe, hahah. Kontroll var det! Hatar att bli för full, äcklas av det egentligen.

Min lördag är jätteintressant. Sitter och lyssnar på Rebecca & Fiona. Måste köpa tamponger, som jag glömde när jag var i affären för en stund sedan. FANRÅ. Även lite mer läsk, möjligtvis.

Your eyebrows are making me hungry for McDonalds right now

Tiden är knapp, dricker kaffe för att piggna (vaknade 18:00) och ska iväg till Aleeks bejb på festö.
Svepa ett glas vin och må gött! Inte bli full i alla fall. Jag skriver fan alltid "i alla fall", måste sluta.
Har inget bra ord att använda istället! neheje, nu väntar mig en lång promenad, ska bara måla på några sexiga bryn. Then I'll be on my way!

posören


Fy fabian!

Läser Eskilstuna Kuriren. Läser om 25-åringen som blev kidnappad i Uppsala. Han återfanns, skönt.
De har skrivit en kort faktaruta om andra kidnappningsfall i Sverige.
Jag läser att Sibas VD Fabian Bengtsson visst kidnappades år 2005, och låstes in i en lägenhet i 17 dagar.

Jag tänker.. Varför i helvetet kunde han inte ha stannat där!?

Eller är det så att denna, Fabian Bengtsson, kanske vill bli kidnappad en gång till?
Som han skriker och har sig på tv så ber han ju efter trubbel, om du frågar mig.

Men den här gången har jag svårt att tro att det endast kommer sluta vid kidnappning.


By the way, jag tänkte på chokladpraliner. Vilket pretto ord, hahaha. Iaf för en sån som mig.
Ofta jag äter chokladpraliner liksom. Fan vad pretto att skriva pretto, jag borde inte veta vad det betyder öht!!!

skåpätarn + delar ut bajsränder

Klockan är tre nåt och jag har tryckt i mig chokladpraliner, trots dagens joggning. Way to go girl.
Jag och syrran drog en 20 minuters jogg för att stämma av konditionen, gick ju hur bra som helst.
Nej, jag tränar inte för att gå ner i vikt, för att ens bli smal som skyltdockorna. Jag tränar för att må bra, det gör mig till en mer positiv människa. Mindre deprimerad. Försöker även vara nyttig men förbjuder mig aldrig att äta något (för då vill jag äta det ÄNNU mer). Att träna ger mig en större harmoni, en känsla av att jag lever. Sätter inte någon press på mig själv, blir inte ångestfylld om jag inte orkar. Jag slutade väl mest träna för att jag inte orkade göra det hemma jämt, tradigt i längden.

En dålig vana som jag med min störda dygnsrytm har är att jag ofta på natten står och pockar i kylskåpet efter mat när jag blir hungrig. Det enda jag äter är pålägg. Skinkbitar och ost. Haaha. Känns milt efterblivet. Sen tar jag smörgåsrån utan smör, som blivit min besatthet. För jobbigt att bre.
Svär på att jag någon gång när jag är sådär skithungrig skulle kunna äta ett helt paket med skinka. Det är ju så gott!?!?! För trött för att göra något, äter bara rakt ur paketet.

Ska dela ut lite poo stains här känner jag också. Ungefär som Alex Schulman har sin plusblogg och delar ut plus. Så ska jag dela ut bajsränder. Högst fem! Borde senare fixa en bild till detta..

  • Kronjuvelerna får 4 poo stains. Väldigt bra film, trots att jag nu såg den förlängda versionen på SVT.
  • Danne & Bleckan - Från ingenting till någonting får 5 poo stains. Galet bra webbtvdokumentärserie.

Mina tips till er, kan man också kalla det.


tankar om studier

Så många frågor som radar upp sig just nu. Frågor om studierna, och hur det ska gå.
Kommer jag klara det? Kommer jag få tag på litteraturen jag ska ha i tid?
Hur mycket ska jag ta i lån? Jag vet ju ingenting.

Måste googla saker lite..............mycket...massor

Såna där frågor maler på när jag ska sova och ger mig en stor klump i magen, vill inte tänka på det.
Ibland tror jag att jag kan, ibland tror jag att jag inte kan.

Försöker trösta mig själv med ord som "Människor studerar världen över, varje dag. Om de kan, varför skulle då jag inte kunna!?". Det ser ju enkelt ut. Men tänk om jag inte är som dem?

Herregud, det är ju bara en kurs. Södertörn, en tågresa på vadå, 50 minuter?
Upprop sker den 19:de januari, 11:00 i Sal MC224. Och Joy skulle ju ge mig en tour sa hon.

Det måste bli verkligt i mitt huvud, men det blir det väl när jag väl är där.
Jag kommer behöva panikbajsa, that's for sure.

Jag behöver testa på hur det är att studera på högskolan, se om det är min grej. Hur det känns.

Ja, jag är en sån hispig människa. Väldigt neurotisk.
En som som försöker hålla sig i skinnet när hon ser en polisbil eller då farbror blå går runt och patrullerar på gatan. Inte för att jag har gjort något, nej nej, men för att de kan tro att jag har gjort något. Får inte se misstänksam ut.

Jag är trött på att falla längre ner i hopplösheten. Jag ska göra det här för mig själv, jag är trött på att aldrig våga, alltid tveka och jämt svika mig själv.

Nu har jag fått lite tyngd av från hjärtat här i alla fall, det är då det brukar lätta.
Let's just take a moment and breathe!
Säg att det kommer gå bra, ok.

dag 6

Dag 6: 5 saker du gillar att göra.

Hänga med vänner
Sitta vid dathoran
Skriva
Lyssna på musik
Promenera

Klart jag gillar att göra såååå mycket utöver detta, men det där är något jag gillar extra möe. Ok.

Avundsjukan

Avundsjuka är intressant att fundera på. Jag kan nog vara en ganska avundsjuk människa, men inte missunnsam.  Jag var mer avundsjuk förut, känns som att det blivit mindre av den varan.
Min avundsjuka grundar sig i att jag tycker att jag själv är så jävla dålig, den har egentligen aldrig något att göra med andra människor. Känner jag mig avundsjuk vet jag att problemet ligger i mig själv, mina egna tillkortakommanden. Hur bra jag önskar att jag var, men inte är. Det är en ganska schysst insikt, så man slipper tro att man är nån ond jävla surkuk som inte önskar något bra för någon annan i hela världen. Vilket jag förut trodde, och hatade mig för att jag kunde känna sån avundsjuka emellanåt. Inget charmigt drag, menar jag.
Men sanningen är att jag önskar det bästa, för de flesta ;).

I have loved you for a thousand years

Fin låt!

en jävligt onödigt post

Kliva upp elva, äta en stor frukost på ett café och tillbringa resten av dagens timmar på Sturebadet med en vän. Hårt pass på gymmet, sedan hänga vid poolen och bada bastu! Jag ska vara ledig lite oftare, det här mår jag bra av! Nu väntar en sen lunch och biobesök ska se The girl with the dragon tattoo.

Förlåt. Jag snodde ett inlägg av Blondinbella, och tvingade er att läsa.. orkade inte skriva nåt eget.
Insomnia, it's a wonderful thing.

Läsa bok, stänga ögonen och hoppas på att färdas till lilla landet Oz.
Jag vaknade klockan sju ikväll, sov äntligen ut efter flera dagar av förlorad sömn. Drömde dock att min syrra blev knivmördad av en lunatic som också var ute efter min familj. Usch och fy-faan. Jag försökte nå henne på mobilen men mördaren svarade och sa att han huggit henne flera gånger i magen. Rädslan och hemskheten i det. Sedan hamnade jag på nåt stört ställe där jag skulle vara slav för resten av livet. Cosy.

Såg förresten The Fabulous life of ana Gina, avsnittet där hon intervjuade popduon Justice.
Muntergökar dära. Fransmän asså, dra åt helvetet. Dryga, tråkiga, konstiga. SLAPPNA AV.
Jag säger som Gina: VEM FAN ÄR DU ATT INTE SKRATTA ÅT MINA SKÄMT!?
Okej att de inte har bästa engelskan, but make an effort for fuck sake.

Man kan väl åtminstone sympatiskratta? Det gör ju jag ibland.
Mina skämt är roligast och den som inte håller med kan käka razorblade penis.

over&out

Happy new years, lovers!

(Dåliga bloggarn)

Gott nytt år, kära ni! :)
Nyårsafton firade jag såhär: var först hemma hos Isabello och åt med henne och hennes fina family.
Efter det drog hon, jag och Eve till Patrik, möttes av en lite överförfriskad med glad Patrik vid dörren, hahaha.
Där fanns många vänner plus människor jag inte kände.
Drack och så vidare, i vanlig ordning. Ner på stan till tolvslaget där vi drack fejkskumpa och efter det fortsatte festligheterna i Patricks lägenhet. Förstår inte att det är 2012 redan`???? Fattar ingenting, tiden flyger!!

Det bästa var nog när Eve tog en killes kamera och fotade en rad störda saker, han måste ha haft kul när han kollat igenom bilderna sen. Stackars grabb. What has been seen, cannot be unseen.

Älskar att jag gick och klagade över alla newbs(småbarn) som var fulla, newbårsafton liksom! Sedan var ju jag den som hamnade halvt avliden på toalettgolvet med huvudet i toastolen och spyor över alla mina kläder.
Jag är själva dubbelmoralens ansikte <3. Tji fick jag.

Nej, alkohol är fan onödig.

Jag har inga klyschiga nyårslöften det här året heller. Har bara sagt till mig själv att våga leva lite mer, inte vara rädd och försöka kutta kontakten med ångesten. Radera numret, blocka på msn och radera från fb - hela den faderullan.

Hann inte vakna upp till The Wizard of Oz idag though, det sved. Glodde för en stund sedan på Skavlans julspecial. Tårarna, skratten, igenkänningen, reportern Nicklas, hur Linn Ullman knäckte Håkan Julholt på det galnaste sättet. Alla intressanta samtal. Jag känner mig så berikad, hhhhahah.
FAN, jag älskar allt.

För övrigt tycker jag att ni ska checka Aftonbladets musikredations sammanställning av förra årets 99 bästa låtar, alla som fanns i papperstidningen finns inte på Spotify, men nästan!

http://open.spotify.com/user/aftonbladetsmusikredaktion/playlist/6kuahCgGzqv7vx2w5V3LOu

Nu måste jag läsa ikapp alla bloggar och se hur de andras nyårsaftnar artade sig.
Other than that, peace out, bitches and hoes!

Jag i lööödags.

RSS 2.0