ses på Bråvalla.

Hola.
Imorgon flyr jag och mina heninnor Therro och Ellen fältet och drar till ett annat. Nämligen Bråvalla (det är ju trots allt på ett flygfält, olol) och svinar ihjäl oss. Åh, ska bli så himla skoj!
Skitlängesen jag var på festival (09), så nu får jag ta igen lite skit. Det är nåt visst med festivaler, alla gränser förskjuts och folk går ner sig hahaha. Men jag är lite väl gammal för att hänge mig åt vissa hedonistiska aktiviteter. Idag har jag därför fixat allt det sista inför festivalen, ätit tacos hemma och senare fikat med delar av syskonskaran och syskonbarna pga syrran flyttar till Tyskland snart (cry). Intresseklubben antecknar osv. Mycket trevligt ickedestomindre!

Ska se bland annat pärlor som Lana, drottningen herself, Del Rey, Iron Maiden, Markus Krunegård och Verran Maggio spela. Kommer antagligen självdö av extas. Kommer också bli avundsjuk på mig själv som är där.

Håll tummarna för att det inte blir totalt überkasst väder. Hoppas allt är bra med er alla förresten.
PUSS!

uppladdning:

happy midsummer.

Jag vill dansa barfota med blommor i mitt hår. Skratta tills jag får ont i magen. Somna under stjärnhimlen. Kyssa läppar som smakar sommar. Titta på när solen går upp.

happy midsummer.

 

Sannaste skiten någonsin.

 
 

ultraviolence.

'Cause you're young, you're wild, you're free
You're dancin' circles around me,
You're fucking crazy. 

Oh, you're crazy for me.

You are unfixable
I can't break through your world
'Cause you live in shades of cool. 
Your heart is unbreakable.
 

.

 

fred ut.

 

Tack.

Namaste.

Jag låg igår natt och tänkte på ordet tack. Det är ett ord som rymmer stor betydelse. Sedan tänkte jag på hur sällan jag använder det ordet, det är nog för att jag inte är van vid det. Jag är inte van med att säga tack och jag är inte van vid att bli tackad. Men det är ett viktigt ord som alla behöver få höra ibland - när det är befogat. U know me, slänger mig aldrig med ord som jag inte menar. Det är inte det att en inte är tacksam, men en tar ofta saker för givet. Fast sedan kan ju tacksamhet självklart yttras på annat sätt. En behöver inte alltid ta orden i munnen för att visa sin tacksamhet.

Jag ska hur som helst öva på att säga tack till folk i min närhet. Säger nog fan tack mer till olika sorters servicepersonal än vad jag gör till min egen familj och friends.

Så tack. Tack för att ni alla är dem ni är och för att ni finns.

BABES.

KAN. INTE. ANDAS.

DESSA BABES FÅR MIG ATT TAPPA ANDAN. ÅH. dör och återuppstår.
mmm är så kär, det är jobbigt för mig ;/.

  

åsikter.

Ett haspigt litet inlägg om det här med åsikter.

Människor är så jävla enfaldiga med sina åsikter, deras rätt att tycka och uttrycka det de tycker. Och att vissa inte bemödar läsa på liiite om ett ämne innan de uttalar sig. Sorry, men jag tycker personligen inte om att uttala mig om något som jag inte vet ett skit om det. Ba, hur lång tid tror ni inte det har tagit att bilda de åsikter jag har!? Det är inte som att de ramlade ner från himlen och in i mitt huvudet utan vidare. Hur många böcker, tidningsartiklar, krönikor etc etc har en inte läst och byggt upp sina kunskaper och åsikter på!? Förlåt men jag har svårt att va pedagogiskt ibland. Fast jag är ödmjuk, fattar att folk inte vet allt och jag har själv stora kunskapsluckor att fylla.
Om en är genuint intresserade - frågaaaaa, inte stövla in med grovt hatiska åsikter om någonting en inte vet ett dugg om.

Gudrun vad jag låter härskig just nu. Ha överseende.

En åsikt är aldrig fakta. Men jag gillar att basera mina åsikter på fakta, och ha belägg för att det jag tycker är rätt/sant/whatever.

För det här om feminism, och varför den behövs är just eftersom att vi inte är jämställda. Det är inte bara åsikter, det är kunskap och fakta.

Att sen exkludera människor på grund av deras åsikter är dumma kan jag tycka är fel, men strider ens åsikter emot mänskliga rättigheter och alla människors lika värde ja då är det ingenting jag tar lätt på. Skilja människor ifrån deras åsikter är såå svårt. Svårt att dra en gräns.
 
haaaaaaaaaa AVREAGERAD!

RSS 2.0