ont i hjärnan

buuuuuuuuuuuuuuuuuuu

att blogga är så 2010

.

Jag vet verkligen inte vad jag vill med mitt liv, jag tror inte jag vill någonting alls.

Mer än att säga adjö till allt.

jävla horpissfittskit
vilken jävla plåga det är att leva

häeuy

Uttråkad som fan. De på kyrkogården har troligen roligare än vad jag har just nu.
Ska se på 12 years a slave å äta klubba. Det var de hele.

Tjillevippen!
 

exempel på hur du får mig att bli kär i dig

skickar ett sånt här kort till mig på alla hjärtans dag:
 
 

High on life.

Jag är en hög människa. Konstant upphetsad och berusad av olika saker och ting. Lyfter lätt från jordytan och befinner mig ofta med huvudet någonstans ovanför molnen. Det kan vara en låt, ett stycke i en text, en vacker vy,  eller en person som agerar livsknark. En gillar ju känslan, fast det kanske låter helt fucked up. svårt att beskriva.

Jag kan känna, så otroligt mycket att det är på gränsen till galenskap. På gränsen till paranoia.
I wonder why.

Åh, jag vet inte jag. Men tanken på det slog mig. Har fått frågan: "vad går du på?", många gånger. Jag vet inte riktigt, men tanken på att ha ett uselt inre känsloliv skrämmer mig. Det kanske inte är det ultimata, men jag känner hellre allt än inget alls.

Det är dessvärre inte bara fördelaktigt, men det är fint att kunna se det vackra i det lilla.

High on life.
 

sunday

Det är söndag och jag ligger i min säng och har ont i magen. Helgen är förbi och som vanligt har jag inte fått i närheten av så mycket sömn jag behöver. Buhu, you whore! Jag känner att jag klagar för mycket på min sömn, till den graden av att alla blir irriterade om jag tar upp det. Men tröttheten begränsar mitt liv, Aja. Har accepterat att det inte funkar och så får det va.

Ska glo på Atlantis och äta typ godis. Myeh. Ni då!?!?!

fridens liljor

Två idioter på resa.

Hallelådär! Jag sitter och tuggar på Jenkki å har nyss smällt i mig typ 100 stycken Tupla-chokladbitar som jag köpte på kryssningen. Seriöst, Tupla är mitt liv. SÅ JÄVLA GOTT FÖRINTAS!?!?

Glor på detta också:


Morgan och Ola-Conny. Conny och Ola Morgan. Organ och Mola Conny. Olga och Coolan monny. Jag skrattar, helt ärligt, inte lika mycket åt någonting - som jag gör åt Morgan och Ola-Conny. Jag menar, på riktigt skrattar. Få saker får en människa att gapskratta rakt ut. För mig är det dessa två herrar. Jag älskar dem så jävla mycket hahaha. Till den punkt att det nästan blir bisarrt. De är två idioter på resa. Så missanpassade, malplacerade och fyllda av awkwardness att de blir genier. 
Just nu går deras äventyrsresa i Australien på tv, och som jag är glad över det. Vilka citat de levererar!


 


U feel me!?

Bilder courtesy of The Typical En Stark Resa


RSS 2.0