tänkte leva lajf, tänkte leva lajf.

Dagarna går, väldigt fort. svischar förbi ni vet.
Och jag skrattar, och ler jättemycket. Älskar mina jobbmates, de är huvudingrediensen till de härligaste utav dagar. Ibland har en verkligen tur, jag är väldigt tacksam över det. Och mitt jobb är rätt socialt och kul. Fått träffa en hel del roligt folk pga det. En vinst alltså. En mår ju.
Skickar ut positiva vibbar till er. bisous
 
 
 

populärkulturella yttringar

känns som mycket jag skriver/delar här på bloggen rör populärkultur, det är lite så vi speglar vilka vi är idag. en är böckerna en läser, serierna en ser på, låtarna en lyssnar på. Det är en spegelyta, helt enkelt. igenkänning finns ju i det mesta. å jag ÄLSKAR fan populärkultur, att gotta mig i det riktigt ordentligt. och att yttra mig om det. #åsiktstourettes

såg t.ex. nyss true detective på televisionen och tänkte, vilket ypperligt tillfälle att se om den skitbra:iga serien.
påmindes återigen om vilket mancandy Matthew McConaughey är (går inte att stava hans efternamn
utan att googla, fast jag märkte att jag faktiskt stavade rätt, hahaha). äe dör! alltså den serien är så bra iomed hans rollkaraktär, smart och helt jävla dysfunktionell på samma gång etc.


nu ska jag se klart Oscarsgalan som jag påbörjade i söndags. känner bara att jag måste hinna IKAPP MIN SAMTID!! försöka går ju, spring inte ifrån mig, hatar att känna mig i osynk med allt och inte veta vad någon pratar om, hahaha.

toodles.

Alla blodpumpars dag.

Idag är det alla blodpumpars dag. Jag tycker egentligen det är en löjlig högtid som uppmanar oss till att konsumera, och upphöjer tvåsamheten, men då får vi försöka "ta det tillbaka" och göra vår egen tolkning av det. Hoppas att ni betänker att kärlek är ett plural å att alla dagar är alla hjärtans dag (klyschan henself) då vi ska värna det finaste vi har: kärleken. passa på att pussa på er hund, häst, partner, vän/vänner etc. Kärlek i alla dess former är det vackraste på vår planet.

Idag väntar jobb för mig, full rulle å jag tänkte sprida lite löve som vanligt.

älskar min nya 5inist t-shirt från Faggot apparel. Kenza, Zara Larsson, Shitstain barbie, listan på celebriteter som burit detta budskapsfyllda plagg kan göras lång.
 

Boyhood.

I söndags kväll tittade jag på filmen Boyhood. Utan att säga för mycket så tycker jag att det var en fin film, som rörde en på flera olika sätt. Jag gillar att den är filmad under en 12-årsperiod och att en får se skådespelarna växa upp under den tiden, bra drag av Richard Linklater. Innovativt som fan. Dock så gillar jag inte hans andra filmer nämnvärt (Before sunrise), men har förut fått tips om att Waking Life är obese). Han verkar ha en kreativitet som är imponerande och jag kan uppskatta uppfinningsrikedomen, trots att slutresultatet inte alltid är helt hundra. Men allt är från person till person. Filmen hade ett fint budskap i sig, att se något på ett alternativt sätt, och det vill som jag inte spoila genom att skriva ut det här, haha.

Fann detta så vackert. Se filmen.
 

tired but happy.

trött men gla. jag tror att det är för att vår vän solen har varit på besök. då känns allt lite lättare.
vilken påverkan vädret kan ha på ens person egentligen, hahaha. det är cray.
Har även haft min första lediga helg på skitlänge och ska strax ta en promenad med syrran. Life is good.

go helg denna. Hoppas allt är bra med er fina själar.

btw min askfm om ni skulle få för er att vilja ställa en fråga (tönt). tidsfördriv! ställ en fråga pga jag är ändå källan till oändlig visdom.

langar gladbilden:
 

RSS 2.0