Nature is speaking, will you listen?

Har ni sett den här lille videon!?!?1 TITTA!!!!!!!!!!!!!!!! jag dör.
skriker och ryser ihjäl mig. så slagkraftig. PERSPEKTIV!!
finns en rad med videos av den här sorten där kända personer talar. klicka er vidare!
 
Nature doesn't need people. People need nature.

man alone chimes the hour

 

Ibland känns så onödigt att skriva någonting själv när det finns intellektuella människor som redan tänkt alla tankar som finns och författat bra saker om dem. Ibland kan en bara nicka och hålla med, känna igen sig. Jag ÄLSKAR ju citat, och detta citat av Mitch Albom slog mig verkligen. Mycket för att det handlar om ämnet som ger mig mest ångest i världen just nu - tiden, och bristen av den. Att allting går så fort. Jag tycker att mycket kan kännas för sent. Om det nu går att komma försent till livet.

Vi har bara en viss tid här på jorden och det gäller att förvalta den väl. Det är därför en kan få så mycket ångest kring det. Måste måste MÅSTE uppnå och förverkliga sig själv, göra det där en drömmer om etc etc. Det kan paralysera mig av skräck. För jag känner inte att jag inte är där än.

 Tänker sen att det bara gäller att vara här å nu, att sluta oroa sig.
åh har tusen saker att skriva om det här men orkar inte riktigt nu

fridens.

försvunnen.

Sökning efter den pigga å livsglada individ jag en gång var pågår. Jag undrar var hen tog vägen, försvann. Det blir väl en dykning inåt för att finna svar, fastän en massa utomstående faktorer ställt till detta. Vet ni något, tveka inte till att höra av er.

I've lost my mojo. where did u go gurl!?!
 
 
 

ett ord: BLAH

trött. kommer inte ihåg saker och ting. noll förmåga att koncentrera mig. stressad. allt är suddigt. känner mig inte så tillfreds med tillvaron.

har ju varit söndersjuk sedan julafton och nu börjar skiten äntligen lätta, vaknar dock upp varje morgon med en helt torr mun som smakar som den värsta av marulkar. har inte återfått min smak, vilket är deprimerande bara det. känns som väldigt många har varit sjuka den senaste tiden, inte bara jag. hoppas er tillfriskning blir snabb å smärtlös.

ajuste, vi har fått nytt år också. är lite bakom flötet och "efter" jag. undrar vad det har i sitt sköte! 2015 låter som ett år då DET händer. 

hepp, roligare än så blir det inte, vilket inte är roligt alls.
jag ska gå och offra till porslinsguden. fridens.

RSS 2.0