För den enda vägen uppåt nu, är ner.

Jag är så trött. Undra i hur många blogginlägg jag skrivit just den där meningen, i en majoritet av dem tror jag, haha. Det har varit en lång vecka, en positiv sådan likväl. Jag ska nu läsa bloggar, lyssna på musik och sedan äntligen sova ut. GOSH. Imorgon ska jag fezta, skratta och skrika. Vad kul. JAG ÄR SUGEN PÅ ATT HA SÅ JÄVLA JÄTTEKUL OCH SKRATTA SÅ JAG GRÅTER!

Har börjat använda läppstift (lebbstift) ibland, vettefan om det passar mig men jag tycker det skänker lite liv åt fejset. Slipper man se så grå ut jämt. För jobbigt att joxa med foundation and shit, lättare att ba kladda på lite läppstift ibland, måla ögonbrynen och sätta på sig lite mascara. DONE. Så känner man sig lite piffigare och lite gladare.

Idag kom jag att tänka på att om någon säger "I love you" till en, och man inte känner likadant för hen så kan man svara "I love U2" tillbaka i alla fall. I love U2, som i bandet U2. Istället för Will Ferrells "I love youtube".
Bara ett tips.*

När vi ändå är inne på "kärlek" så måste jag nämna min crush på Gustaf Josefsson, killen som var med i "Date med mig" nu i veckan. Han är så konstig!? Så hyper!? så weird!? Som en kanin på tjack!? så irriterande!? Bara så.. så.. JÄVULSKT älskvärd!? Rör upp känslor. Han imponerade på mig när han var med i Debatt förut. Fruktansvärt intressant person. Ville bara dela med mig av detta, och jag skrev till honom på twitter att jag var kär i honom, fick svar ungefär "meh, det kan du ju inte vara. Vi har ju inte ens träffats ;)". HAHAHA. Dayuuuum.
"Date med mig" är väl inget intressant eller revolutionerande program om man som jag är trött på evigt upphöjda (heterosexuella) kärleksideal ala Hollywood som jag bloggat om tidigare. Här är Gustafs blogg där han skriver vettigt om sin upplevelse i programmet och tankar kring kärlek: http://www.guff.se/blog/ .

God natt, mina snuttisar.

Ragg, catch phrases och ANAgram.

Finvädret idag.

Idag har varit händelsernas dag. Jag blev till exempel uppvaktad av en rollatorburen (är det ett ord?) man på min väg till stan. Jag träffade på Ellen, vi stod och snicksnackade och så kom gubben där och anmärkte min piercing, mitt nitsmycke som jag haft god knows how long. "Nitar ska man ju ha under skorna, så man inte ramlar, inte i ansiktet". Han frågade om det inte var svårt att äta spaghetti, och om det inte "gjorde ont för min pojkvän när jag håller på med hans.."grejer"". Jag och Ellen skrattade och jag svarade att någon pojkvän har jag inte, så nej. Han svarade chockartat att han ville bli min nya pojkvän men snabbt bara skulle hem och byta byxor och kalsonger. Hahaha. Han var åtminstone rolig och trevlig.

Jag ba skrockade megalomaniskt "I still got it". Yippie-ki-yay, fothermuckers!

Vad är det egentligen för uttryck, "yippiee-ki-yay, motherfucker", det låter så himla dumt.
Låter som en spya av nonsens.
Hur gick det till när man kom på det!? Det är ju John McClanes catch phrase, men en väldigt dum sådan.
Men liksom, som om "hasta la vista, baby" är bättre!?! HAHAHAHA
Det gick precis upp för mig hur fula alla såna där repliker FAKTISKT är. "I'll be back".
Många är dravel, speciellt de i actionrullar.

Vad skulle min catch phrase vara om jag hade en!? Jag borde hitta på en! Eller snarare ett slagord kanske.
Några idéer? Får återkomma med det.

Annan rolig grej som jag tänkt på: Artisten Gnuccis, som jag tycker om så väldans, riktiga namn är Ana Rab. Och ett anagram på hennes namn skulle bli "An arab". HAHAHAHAHHAHA. En arab! Så nära också.
Ännu roligare att det heter anagram och hon heter ANA.

Ett till roligt anagram (jag icke är upphovskvinnan till): Jan Björklund = DJ runkblöjan.

Jag måste fan upp på möte imorgon, så god natt BICHES!

Är festen redan över?

Kan någon bjuda på en drink, eller visa vägen hem?
jag tror att jag förlorat
tappat bort min sista vän
kanske var det nåt jag glömde, i mitt liv för längesen
Det var längesen jag kände, men det kommer nog igen
kommer nog igen
Det kommer nog igen

Ingen bryr väl sig så länge vi bara klarar av att stå.

Är festen redan över?

LÅT: Bo Kaspers Orkester – Festen 
Kan verkligen relatera till denna text. 

Jag förstod först Bo Kaspers Orkesters storhet när jag tittade på Pluras Kök Spanien och Bo Sundström var gäst.
Den här låten som Bo sjöng i avsnittet är så fin att man ungefär gråter: Bo Kaspers Orkester – Vi Kommer Aldrig Att Dö.  Har aldrig sett något i dem annars, men de är ju verkligen asbra. Åh.

LISTTAJM


LET'S DO A LIST - BCUZ IM ALL OUTTA SHIT TO SAY


Hur har din dag varit?

Helt OK, fast sen fick jag ett intensivt dampanfall på grund av att mitt blodsocker fittade ihjäl sig hela tiden. Gnällspikade sönder. Skulle gå en promenad, mitt skosnöre gick upp, jag ville lägga mig ner och dö. Frös, svor och var hemsk. Hahaha.

Vad skulle du ha hetat om du inte fått det namn du har nu?
Jag har inte en susning.

Finns det något helt vanligt en gör som du tycker är ovanligt roligt?
Jag tycker många vardagliga saker är kul, men jag kanske inte gapskrattar åt dem. Jag finner nöje i mycket.
Kan inte komma på något specifikt just nu tho.

Om du skulle bli psykiskt sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av?
Vi vet ju alla redan att jag inte är psykiskt frisk.

Vad beställer du på krogen?
Jag har en klassiker, det är att jag skämtsamt brukar säga till bartendern: "Man är vad man dricker *drar upp armarna och flexar som en bodybuilder* så jag tar en stor stark". Eftersom jag är så liten och klen.

Vilken är din största skräck?
OJ. Vilken stor och svår fråga. Det är typ att bli övergiven, lämnad, tror jag. Att folk jag älskar ska dö, att mitt liv ska vara förgäves och onödigt.


Hur gör man för att ragga på dig?
Öhm. Jag vet inte. Man ska i alla fall vara jävligt trevlig och rolig, det är prio. Fast är man inte det i sig själv utan bara låtsas vara det är det ju dumt. Fan vad jag hatar när man träffar någon som verkar SCHYSST sen visar det sig att personen bara är schysst för att man är av ett speciellt kön. Bara dö, känner jag då. Man ska vara sig själv, helt enkelt. Duger inte det så gör det inte det. Gå inte in med någon sorts målsättning.

Vad har du funderat över på sistone?
jag veeeeet inte. mest skitgrejer, bara.


Vad var det konstigaste som hände i helgen?
Den här helgen? Den har varit väldigt fri från "konstigheter", haha. Ledsen att göra er besvikna.

När skäms du?
Jag är skamlös. Nä, jag vet faktiskt inte. När jag känner mig dum och trög, tror jag. Jag har ju smärre problem med inlärning och skäms ibland för att jag inte är lika kvick i skallen som de flesta andra! Sedan kan jag skämmas ögonen ur mig när jag läser gamla saker jag har skrivit, som min gamla blogg och andra texter. Då främst för min bristande analysförmåga, hur onyanserad och rent av korkad jag kunde vara. Jag annars en jävligt skamfri person. Fast nja, jag känner nog skam för en hel del tunga ämnen som jag har svårt att prata om.

Berätta om en minnesvärd bakfylla du haft?
Bakfyllor vill man väl helst av allt glömma? Åtminstone jag. Fast första maj förra året var en bakfylla av sällan skådat slag. Valborgsfirandet vi hade dagen innan var så himla roligt, så på natten åkte vi hem ett gäng till Björn i Mesta och fortsatte festa. Gud vad kul jag hade, det är memorable som fan. Första maj vaknade vi tidigt i huset, solen sken, och vi satte oss på uteplatsen. Hinkade vatten. Senare gick vi och köpte massa pizzor, och på vägen tillbaka till huset sjöng vi "I can't get erection from the election" eller ifall det var "don't be slappin' my penis" högt och jag gick i lånade shorts och mitt gråa linne, kånkandes på en tvåliterscola i handen. Mitt i sången kom Pontus som jag och Björn känner och körade upp på cykel bakom oss. Jag blev överraskad av att se honom och kom sedan på att han ju också bodde i området. Tänkte att han som åskådare måste tyckt att vi var askonstiga där vi gick och sjöng. ÅH DET HÄR ÖGONBLICKET MINNS JAG SOM ATT DET VAR SÅ FILMISKT OCH FINT OCH BRA OCH JAG ÄLSKAR DET FÖREVIGT. ASSÅ ÅÅÅÅÅÅH.

Vem är den mest kända människa du talat med?
Jag tror inte jag har snackat med någon "känd" människa!? Seriööööst. Någon måste det väl finnas!!? Har kanske sagt några ord till någon, men aldrig "snackat".


Vilket uttryck använder du lite för ofta?
"Herregud" och "gud" är ord jag säger JÄMT. Annars "omg", "alltså", "liksom". Just nu även "BICHES" och "a what du fooke", har kollat lite för mycket på Your Grammar Sucks tror jag.

Har du någon gång fått en konstig komplimang som varit bra ändå?
Kanske? Vad skulle det vara? Minnet tryter.


Vilket är ditt vanligaste vardagsproblem?
Att jag är otroligt glömsk. Och de situationer mitt dåliga minne försätter mig i.

Vad gör du när du är ledsen?
Drar mig undan och isolerar mig. Är ju sällan ledsen i längre stunder. Jag är alltid glad för stunden men ledsen/deprimerad i utsträckningen.

Om du bara fick ha på dig en sak för resten av ditt liv, vad skulle det då vara?
I dunno, svårt! och som att jag skulle bry mig, haha. En one piece kanske!? hade varit skönt.


Har du någon gång slagit någon?
Har ju haft många fights med syrran hahaha. Helt ärligt, men inga jätteallvarliga.

Vad ser du fram emot just nu?
Mina serier jag missat som går på repris imorgon. HAHAHA patetiskt va. Jag<3 tv-tablån for evah. Och såklart: OSCARSGALAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMGEEEEEERD. Är dålig på att se på film, men älskar galor och celebs. *TJEJEN*


I'm just a half grown up dirtbag baby

Idag har jag fikat med Sofia, Björn och Fredrik och diskuterat livets skeenden.
JAG TYCKER OM ER!
Annars så är jag trött precis HELA TIDEN, så utmattad att jag knappt orkar göra någonting alls.
Det är fucked up. Jag har åtminstone inte känt mig deprimerad eller att jag vill dö på ett tag, vilket är mycket konstigt. Jag venne varför, men det gör mig glad ändå.
Jag försöker vara lite mindre onyttig och lite mer nyttig för tillfället. Tränade på Actic i tisdags med Mico och Mimmi, och träningsvärken sitter fortfarande i. Jag bevisade min überklenhet, i och med att jag typ inte orkade någonting. Ska köra imorgon också! Sedan promenerar jag en del, liksom jag alltid har gjort. Försöker äta mindre portioner, mindre halvfabrikat, mindre godis och framförallt: att dricka mindre alkohol. Utmanar mig själv här och nu.

Men en ska inte ropa hej förrän en kommit över bäcken. Det är lätt att falla tillbaka i ohälsosamma vanor, det är SKITSVÅRT att ändra sin livsstil, och det tar mycket tid och envishet. Det är ju inte jättestora förändringar jag ska göra, men de är nog bra för både min mentala och fysiska hälsa. And I'll take whatever I can get.

Fikabild på de tu gossarna nedan. (Finns på Instagram som shitstainbarbie om det skulle intressera någon.)
TSCHÜSS!

plain jane


HEJ BIGASS BILDEN!? så man kan se ungefär varenda pormask i mitt fejs.
ja, ni kan säkert det om ni är intresserade av sånt. Fick ju den fina frågan "is that shitstains on your cheeks or is your skin really that bad!?" på min formspring. Tyvärr var/är det bara finnar, men det skulle ju kunna ha varit bajsfläckar också. Så friskt vågat, hälften vunnet som Anders Bagge brukade säga.
Min hy har ju faktiskt blivit bättre, får inte de feta finnutbrotten som förr om åren. Och min dåliga hy syns inte så mycket på bilder jag tar. Vet ni vad, jag bryr mig inte heller! Här sitter jag och bloggar om min hy. Vem är jag liksom!?!?! blondinbella eller!? Hahaha.

I högtalarna ljuder för tillfället Eddie Vedder. Det är stämningsfullt. Jag sjunger med, så vi kan säga att jag har en duett tillsammans med Eddie. Woho!

Jag har  några texter i huvudet som jag tänkt skriva här. Får se när jag kommer till skott med detta.
Nu ska jag hinna gå en promenad, köpa bananer och sedan kolla Grammis!

Fridens liljor vare med er.

far åt helvete

Blogg.se's JÄVLA mobilapp tar fan priset i idioti. till att börja med: Det går inte att skriva kursiverat eller ens hoppa ner en rad, därför buntas all text ihop såhär.irriterat och fult. Det går inte att få stor bokstav efter en punkt, om man inte gör en själv dvs. Bifogar man en bild blir den vänd åt fel håll. och det MEST IDIOTISKA AV ALLT: det går inte att radera eller redigera ett inlägg man precis har skrivit om det blivit lite fel. HAHAHAHAHA, FAR NI ÅT HELVETE, NI SOM UTVECKLAT DENNA UNDERMÅLIGA JÄVLA SKIT-APP!
nu raderar jag den från mobilen cuz im fucking hostile

via phånen

Testar för första gången att blogga via mobilen. Sitter hemma i soffan, la nyss av en fis. Skönt!

Sinnestillstånd idag: trött, glad, cpfuckad. En salig blandning.

Jag hoppas att saker går min väg just nu, och är på nåt vis ganska positivt ställd till det mesta. Vem är jag ens!?

Mot nya horisonter, babycakes.
Happiness is only true when shared.

Många gånger när jag skrattar åt någonting kan jag tänka på hur tomt det är, att inte ha någon att dela det skrattet med. Om hur hjärtligt det vore att få dela skrattet med någon. Det är så härligt att skratta tillsammans, att glädjas tillsammans. Det bästa som finns. Att skratta själv känns då som ännu ett skratt har gått förlorat, ett skratt ingen fanns där för att bevittna och dela med en. Delad glädje är dubbel glädje, som det heter. Ungefär som när man är all dressed up and got nowhere to go. Det är onödigt. Man skrattar dessutom aldrig lika högt och ler aldrig lika stort ensam som gör med någon man tycker om.

Sorgligt.
Känns dessvärre mest som att jag skrattar ensam. Som den ensamma patetiska clown jag är.

Jag vill ju skratta och glädjas tillsammans med er.

RSS 2.0