Gnälliska.

Här kommer ett inlägg helt på gnälliska, vilket är mitt modersmål. I'm fluent, bitch.
snackar du inte det så kan du ignorera detta inlägg. du är härmed varnad. jag kommer även att bryta mot grammatikens alla regler, för i dont give a flying fuck.

JAG ÄR SJUK (mer än i huvudet).
Och den här sjukan har rubbat mig, satt mig helt ur spel. Jag har nog haft alla förkylningssymptom en kan ha, mer därtill. Orkar inte trötta ut med detaljer. Sedan kan jag inte sova eftersom att det är så jävla ljust ute. här ska klagas, på precis allt!!! men vad jag i ärlighetens namn avskyr alla som självömkar på fb "sjuk :(", sedan gör jag samma sak hahaha. men det är värre än när jag hade influensa över jul och nyår. för jag har varit sjuk i över en fothermucking vecka å vill bara ha energi å gå ut och göra saker. typ ta en promenad. allt är en ansträngning. är på bättringsvägen men har drabbats av en otrolig trötthet å utmattning. påsarna under ögonen är värre än någonsin.
känns som något är fel på kroppen. åh, orkar inte ens klaga mer känner jag. blir trött av mig själv.

Förresten så älskar jag att gnälla, eller som jag kallar det för: "att vara ärlig", med en hjärna som är ganska frispråkig. fastän det kan uppfattas negativt, när det väl finns fog för det så är det legitimt. 


mvh gnälldrottningen af Sverige, VD för Gnällspik AB.

?

Tror vi på solen
även när den inte skiner
Som vi tror på kärleken
även när vi lider?

 

RSS 2.0