det händelserika livet

Hade askuuuuult i skolan i veckan. Fyfan vilka trevlans folk man har som kursmates. Tänk er ett rum helt fyllt av positiva människor, och det smittar av sig så ni ba spricker och blir hur glada som HELST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Finns en äldre man som är så himla trevlig, han vill gärna hjälpa folk om de inte förstår, och förklara. ÅH VAD GULLIG HAN ÄR. En liten tår för såna människor!!

I onsdags var jag och syrran på RAW comedy club. DET VAR FUUUUNNI!
Hon ringde mig på random när hon och Linda var på stan, bad mig säga ett skämt så vi kunde få gratisbiljetter till det. HAHA :D. Det var Mr Green Casino som var ute och norpade folk. Vi fick iaf tickets. Det var Messiah Hallberg (OH DAMN THAT SEXY MAAAN), Måns Möller, Kodjo Akolor, Marika Carlsson och amerikanen Filp Schultz. Har jag glömt nån!? 'nyways, söt min syrra är. Till råga på att det var kul var det två människor bredvid mig och Mimmi som hade jordens - jag skojar inte - fulaste skratt, som gjorde att man skrattade ännu mer. Asså ja, jag föredrar ju komiker som Magnus Betnér, Louis CK och George Carlin mer men kul vare ändååååå.

IMORGON SKA VI SE PÅ MELODIFESTIVALEN HEMMA HOS ALEEKS IGEN!!
Älskar Sofias bästa kommentar förra veckan angående Dead by Aprils deltagande: "Var är Anders Behring Breivik när man behöver honom!?" Alltså mina vänner är bäst. Och vi hatar DBA, sell out much!!!?????

IDag lagade jag min första tacopaj i liveeeet, den blev smashing goodness!

Hmjaaaa.. har lovat min syrra att köpa öl till henne på bolaget så jag får väl göra det.

ciaooooooo :D

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0