suck

Hoppas att kära Kenza kan förlåta mig för att jag snodde den här bilden på henne. Men ärligt talat, vad skulle jag inte ge för att se ut såhär?
Uh. Du ger mig dåligt självförtroende och självkänsla och allt det där. Men det är inte ditt fel, det är mitt eget.
Jag önskar så mycket saker. Fokuserar på allt jag inte har, istället för det jag har.
Men vad har jag egentligen?

Inget.

Kommentarer
Postat av: Tanja

Men Milla!Du har ju en jävla massa, och i ärlighetens namn så är du fan snyggare än Kenza. Ärligt talat. VAD har hon egentligen? Hon har inte ens någon form av karisma eller personlighet som lyser igenom hennes bilder, det har däremot du. Du gör intryck. Du lämnar avtryck.



Du är vacker, intelligent, energisk, personlig, ödmjuk, galenpanna..jaa, sen har du ju uppenbarligen dina otroligt tröga stunder, raring.



Fan i helvete, Milla! Fatta läget! Du är unik, det är inte Kenza. Hon är en i mängden. Finns det någonting i det hon säger och gör som är speciellt och memorerbart? Nope.



Kramar till dig, min älva!

2010-09-25 @ 11:40:53
Postat av: MILLA

<3

2010-09-26 @ 19:18:22
URL: http://shitstainbarbie.blogg.se/
Postat av: Nenne

Du behöver verkligen inte ge någonting för att se ut sådär för du är snygg och söt som du är! Jag slumpade bara in på din blogg nu, men jag håller helt med din kompis som kommenterade över. Du borde var glad över att du ser så bra ut som du gör för det är inte alla som gör det. Men visst är Kenza snygg, men det är du också!

2011-02-24 @ 21:11:52
Postat av: Milla

Tack så himla mycket, främling :).

2011-02-24 @ 23:11:03
URL: http://shitstainbarbie.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0